Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa w ogniu

kontrowersyjny jak na ten dział temat, czyli krew na papierze toaletowym.

Polecane posty

Gość dupa w ogniu

przepraszam za te wywody przy waszych obiadach, kolacjach, czy co tam teraz wpieprzacie :P mój problem - kilka tygodni temu zżarłam coś, co chyba mi nie służyło, bo przy wypróżnianiu się poczułam taki ból i pieczenie, że ja pierdolę. jakbym zeżarła szkło i to szkło zarysowało mi powierzchnię odbytu albo coś na ten wzór. pobolewało mnie lekko i przeszło, dzisiaj znowu to samo i chyba skóra nie przetrwała ciśnienia, bo na papierze znalazłam plamkę krwi mającej kilka milimetrów. żaden krwotok, wielka plama tylko coś co ledwo rzuca się w oczy no ale jednak było i nie mogę temu zaprzeczyć. przy drugim podtarciu na papierze było czysto. powinnam się martwić i stresować czy to po prostu zwykłe podrażnienie? nic mnie boli, no chyba że akurat sram, wtedy to nawet i piecze w tym miejscu. co jest? :o

Gość moze oni was
HEMOROIDY MASZ IDZ DO APTEKI KUP CZOPKI I PO PROBLEMIE

Gość dupa w ogniu
hemoroidy w wieku 19 lat? ja pierdolęęęęę :(

Gość każdy wiek jest dobry
na tego rodzaju przyjemności. Złapałaś wilka , ot co.....

Gość ah ah ahhhh
to nie muszą być hemoroidy, najwyraźniej uszkodziłaś odcinek odbytnicy albo pękło ci naczynko, istnieje dobra maść Ruskorex dostępna w aptekach ale chyba jest na receptę jeśli krwawienia nie przejdą Ci za jakieś 2 dni idź do lekarza pierwszego kontaktu joł

Gość ta koleżanka
Tata cię w nocy nie odwiedza?

Gość dupa w ogniu
nikt mnie w nocy nie odwiedza, jestem tak okopana, że nikt nie może się do mnie dostać :classic_cool: czytam o tych hemoroidach i coraz bardziej mnie to przeraża :o dzięki za odpowiedzi i rady, niech mnie Bóg ma w opiece 😭

Gość mnie się to zdarza
jak np przez kilka dni nie mogę zrobić kupy a później próbuje na siłe , przez kilka dni później cierpie bo nie mogę się normalnie załatwić bo mnie boli jak kupe robie