Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cekinka

w co sie ubrać na sylwestra do clubu?

Polecane posty

Gość ja chyba tez bede szla
w tym roku bede szla do klubu i mialam ustalone co ubiore ale chyba bede musiala sie niezle zastanowic.Chcialam ubrac bialy gorset i do tego czarne spodnie takze eleganckie i pytanie tylko czy nie przesadze :-/ Jesli o Ciebie chodzi to moze jakas tuniczke do tego leginsy.Albo sukienkie z cekinami,brokatem i rajstopy...Moze byc rowniez bluzka tylko jakas taka sylwestrowa i spodnie ale sylwestra sa w koncu po to aby zaszalec ;)

Gość cekinka
ja miałam założyc leginsy takie swiecące.. do tego obcisła bluzka za dupke troche ze srebnymi cekinami z przodu ale chyba założe obcisłe czarne spodnie... z materiału bądź nie... i to tego jakaś swiecąca bluzka. włosy zawsze prostuje a teraz bym chciała mieć do połowy pokrecone i zarazem pogniecione... ale sama tego nie zrobie... wiec może zrobie kucyka... z jakimis wychodzącymi kosmykami... i popsikam brokatem?może być?

pomysl z normalnymi spodniami i swiecaca bluzka jest dobry.Bo jakbys miala spodnie swiecace i tunike to byloby za duzo.Wlosy zawsze mozesz fajnie spiac w a'la koka.A jak masz dlugie wlosy to juz wogole jest gitara.A ja bede musiala ubrac bluzke z brokatem jak bede miala isc do klubu i do tego ubiore leginsy.Wszystko zalezy od tego gdzie pojde.Dwa stroje niestety musze wziac pod uwage

pierwsze się czepne/ po co zakładać kolejny topik skoro jest już ich 20 a jeden kilka tematów niżej? z pierwszego topiku zielona kiecka to raczej sylwester w restauracji, bla niż klub. 2 od biedy ujdzie cena tez nie wielka wiec jest okej. ja chyba tez bede szla- trudno odpowiedzieć czy przesadzisz nie widząc tych rzeczy. jeśli będą to błyszczące satynowe, cekinowe cuda to będziesz wygadać jak dziunia. masz połączenie czerń biel to już jest kontrast. Odkrywasz nogi i ramiona to jest wyzywające jednak na sylwestra można sobie na to pozwolić. Jeśli wybierzesz stonowane materiały (np. bawełnę, tweed, matowy jedwab, syfon), proste dodatki będzie fajnie wyglądać inaczej niunia z dyskoteki? chyba że taki jest twój styl? cekinka - myślę że masz na myśli weetloki lub lateksowe(lakowe) leginsy do takich lepiej założyć coś matowego. nie chcesz przypominać dyskotekowej kuli prawda? bron boże tego brokatu brrrr.... Użyj lakieru nabłyszczającego lub nabłyszczacza do włosów żeby ładnie lśniły. brokat zostawmy gimnazjalistką. Jeśli chcesz coś z brokatem to użyj balsamu rozświetlającego polecam ten z bodyshop'u lub delikatniejszy z ziaji (uwaga oba brudzą trzeba się posmarować godzinę przed ubieraniem). Skręcenie długich włosów nie jest trudne musisz mieć tylko lokówkę. na youtubie znajdziesz filmiki instruktażowe. Nie chciałabyś ubrać się bardziej w klimacie ojca chrzestnego było by oryginalnie zwłaszcza że sylwester w takim stylu? Czarne materiałowe rurki z wysokim stanem np. satynowe plus białą koszula głęboko rozpięta rozwiązana czarna muszka zamiast naszyjnika? Lub rurki z szelkami do tego fajny wydekoltowany top koniecznie łańcuszek z dużym krzyżem? Lub w 2 stronę przebrać się za seksowną dziewczynę gangstera? mini szpilki? Mam wrażenie że co 5 dziewczyna na sylwestra wybierze leginsy i tunikę i trochę mnie to już nudzi. Nie mówię ze to źle jeśli dobrze czujesz się w tych ciuchach i wyglądasz ekstra ja jestem na tak jednak sądzę że stać cię na coś bardziej kreatywnego.

nibys---->>> Spodnie z normalnego materialu a gorset nie jest takis z cekinami itp.Ale jednak ubiore sie inaczej bo po przymierzeniu cos nie bardzo te obie rzeczy do siebie pasuja. Nie jestem jakas "dzinia"jak Ty to okreslilas.Poprostu lubie wygladac schludnie,seksownie ale i zarazem elegancko.Ale wiadomo,ze na dyskoteke nie ubiore satynowej spodniczki i eleganckiej bluzeczki bo do klubu ten uklad nie pasuje.Co innego jakbym szla na jakis bal sylwestrowy.Wtedy tunika i rurki poszlyby w kat

Gość cekinka
no te leginsy są takie z połyskiem ale nie z przesadą... wczoraj je mierzyłam z taką tuniką czarną z przodu cała w cekinach to wyglądało całkiem ok,(nie wiem czy szara nie bedzie lepsza? ) koleżanka by mi do tego pożyczyła czarne bolerko z krótkim rękawem do tego mała czarna gładka torebka przełozona przez ramie plus czarne kozaki na cienkim nie za wysokim obcasie no chyba,że ten zestaw co wymieniłam wyżej ale z gładkimi leginsami nie swiecącymi? jak kupie jakąś tunike wtedy bede kimbinowac;/ chłopak chce załozyc jeansy i białą koszule w jakies paski... oni widzę to nie mają problemu.... hehehehe

Gość cekinka
ja chyba tez bede szla- mi się własnie wydaje,że o to chodzi... na bal nie idziemy więc wypada błyszczeć:) ja pierwszy raz w życiu bede błyszczeć bo zawsze chodziłam na domówki i ze stojem nie było problemu:D

Gość cekinka
na domówke zawsze zakładałam eleganckie spodnie jakąś koszule i na dekold brokat i dżiii

Gość cekinka
o bluzke coś na podobie do tej mi chodzi ale w postaci tuniki.... http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.naomisklep.nazwa.pl/soteesklep3/htdocs/photo/wensa%2520283-1.jpg&imgrefurl=http://archiwumallegro.pl/naomisklepnew08_czarna_srebrne_cekiny-339410060.html&usg=__i7cIxcc-HU0a3vdJgVVNCI09UYo=&h=666&w=500&sz=70&hl=pl&start=30&zoom=0&tbnid=dEgwKD7Mt2vMxM:&tbnh=130&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dczarna%2Bbluzka%2Bw%2Bsrebrne%2Bcekiny%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1360%26bih%3D587%26tbs%3Disch:10%2C205&itbs=1&iact=rc&dur=285&ei=Y4YQTZHJKcqUOqGJkZQJ&oei=W4YQTdCOM9LB8QPIrYiABw&esq=2&page=2&ndsp=26&ved=1t:429,r:4,s:30&tx=56&ty=49&biw=1360&bih=587

Gość cekinka
a i jeszcze jedno,czy np do takiej tuniki mozna załozyć rajstopy? i do tych kozaków... tylko pytanie czy brązowe ,czarne??

Masz racje ale choinki z siebie tez nie mozemy zrobic ;) Ja tez zawsze szlam na domowki ale tym razem na 75 % ide na dyskoteke Jesli o Twoja tunike chodzi to mam podobna tzn przod mam w brokacie itp a tyl mam rowniez czarny.Ja ubieram leginsy bo lekko siega za tylek takze rajstop do niej nie moge ubrac :-/ Jesli w Twojej tylek jest caly zakryty i przy schylaniu nie bedzie widoczny to mozesz ubrac ;) I mysle,ze czarne by pasowaly najlepiej jak i czarne kozaczki

Gość cekinka
ona zakrywa tyłek lecz nie wiem czy w czasie tanczenia nie będzie się podwijać:D zobaczymy zobaczymy:D przezywam to jak mrówka okres:D dobra ja narazie mykam z kompa:)

Gość cekinka
a Ty jakie leginsy zakładasz? gładkie czy z połyskiem?

Gość cekinka
i do tego kozaki tak?

Gladkie zakladam no i oczywiscie kozaczki.Szpilek nie mam wiec moge w nich szalec cala noc ;) To jak zakrywa Ci tylek to mozesz spokojnie ubrac,tylko kontroluj he ;)

Gość cekinka
no dobrze:) a teraz pytanie. jestem jasną trochę opaloną blondynką... niebieskie oczy. na codzień podkład, trochę pudru w kulkach na policzki, kredka czarna bądź szara na dolnej powiece do połowy oka. cieni nie używam.... no ale ,że to jest sylwester jak myslisz jakich cieni użyć żeby pasowały do bluzki?? hmmm ja zielona totalnie jestem;p a włosy jednak wyprostuje... i tyle nie bede się szczypać;p

ciezko powiedziec.Ja sama czasami mam z tym problem.Na codzien maluje sie ciemnym szarym cieniem a ostatnio zaczelam malowac sie niebieskim i fioletem-jakos mi sie odwidzialo ;) Ale zalezy jeszcze od odcienia bo nie wszystkie pasuja. Bedziesz miala srebrno-czarna bluzke wiec mozesz kredka zrobic kreski jak zawsze a na gornej powiece nalozyc srebrny cien.Zbyt ciemny moze nie pasowac.Najlepiej musialabys poprobowac albo poradzic sie kogos.Ja nie raz kupie jakis cien a potem sie okazuje,ze mi nie pasuje i rzucam w kat :-/ No tak tez bywa.Na reku niestety cien wychodzi nieco inaczej ;)

predzej myslalam nad fioletowym cieniem ale bluzke mam czarna z niebieskim brokatem to mysle,ze jak walne sobie cien niebieski z zoltym to powinno pasowac

Gość cekinka
no ja własnie też myślałam nad srebrnym cieniem:)

ja chyba tez bede szla -> nie miałam zamiaru cię urazić stwierdzeniem niunia. wręcz przeciwnie cała wypowiedz była w stylu zależnie od ciuchów i dodatków może to różnie wyglądać. I bynajmniej nie proponowałam ci satynowej spódniczki ani eleganckiej koszuli. a propozycje były raczej wręcz przeciwne i skierowane do autorki pomysłu która idzie na sylwestra tematycznego gdzie można poszaleć ubrać coś innego niż na zwykłą imprezę. Po prostu zaszalejcie dziewczyny wymyślcie coś ciekawego kreatywnego. Jesteście tu 2 i sobie same przyklaskujecie sobie. A tak sobie przeczytałam piąte przez dziesiąte co chcecie założyć i nie mam zamiaru tego krytykować bo jeśli wam się podoba i dobrze będziecie się tak czuć to jest okej. tyko nie wiem założyłyście ten temat aby otrzymać radę jakąś podpowiedz.

nbys-->>> Poprostu inaczej to odebralam :) Co do np satynowej spodniczki itp to ja lubie sie tak ubierac ale do klubu nie moge sie tak ubrac bo beda patrzeli jak na dziwaka ;) Raz podobnie sie ubralam na spotkanie klasowe ale to juz nie byl tylko klub bo tam i wesela sa,przyjecia...wiec pomyslalam,ze zle nie bedzie jak sie tak ubiore.I wyszlo tak,ze jako jedyna sie tak ubralam.Tzn byly ubrane ladnie ale typu spodnie dzisnowe i jakas bluzka (nawet nie koszulowa) i czulam sie troche jak idiotka.Ale bynajmniej pokazalam klase :) Cekinka---->>> A malowalas sie juz srebrnym?Bo jesli Ci pasuje to luzik.Ja mam taki srebrny z drobinkami-na imprezy jest super.Nakladam go pod zwykly matowy cien i dzieki niemu sie blyszczy.No i nad brwia...Pomalowalam sie tym niebieskim na probe i nie wiem czy zbytnio pasuje bo ta tunika ma praktycznie granatowy brokat.To musialabym miec granatowy cien?Ale z tym to problem bo taki mi nie pasuje.Mialam to dalam kolezance...Szczerze pomalowalabym sie turkusowym i zielonym cieniem.Super jest mi w tych kolorach ale co z bluzka...

Mam krecone wlosy i chcialam sobie je jakos pospinac i myslalam o zabkach z bialymi rozyczkami (bo takie mam tylko).Tylko czy bedzie pasowac z innym kolorem?Biala bluzka to jeszcze.Chyba,ze z pare takich granatowych bym dokupila

ja chyba tez bede szla -> internet jest niedoskonały jeśli chodzi o przekaz dlatego chciałam wyjaśnić nieporozumienie:) Z opisu sytuacja wygląda na zabawną:) Jednak jak się jest tym jednym odstającym od grupy człowiek czuje się naprawdę głupio:) z drugiej strony fajnie być indywidualistką i nie wtapiać się w tłum. Ciężko to połączyć. A tak apropo ubierania eleganckich rzeczy na luźne imprezy np. do klubu wystarczy dobrać odpowiednie dodatki. np. glam rock jeden z moich ulubionych stylów. Prosty przykład czarna satynowa sukienka/tunika prosta bez zdobień. Satyna elegancki materiał raczej wieczorowy i elegancki. Leginsy/rajstopy, kozaki z ćwiekami(albo jakieś inne ostrzejsze:P buty), pasek na gumie w tali, skórzana kurteczka (jeśli byłą by jesień), błyszcząca metaliczna plastikowa bransoletka. Innym sposobem może być dobranie kolorowych dodatków w imprezowym stylu. Do tej samej tunik dodać rajstopy w kolorze fuksji, czarne saszki z zamszu, kilka kolorowych bransoletek na rękę, malinowy szalik. jeszcze inaczej np w stylu disco dodać dużo błyskotek, torebkę i buty w metalicznym odcieniu, żeby nie przesadzić z błyskiem matowe rajstopy i zwykły rozpinany sweterek. Jeszcze inaczej słodko i dziewczęco czyli pastelowe dodatki, koronki, kwiatki. Drapieżnie rajstopy w panterkę, kwobojsko torebka z frędzlami i kowbojki. Itd itd. Dodatki budują strój. Ważne żeby nie być jak Kasia Skrzynecka wiecznie na weselu:P Tylko kombinować.

Gość ellamozarella
Do clubu?:-D