Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeezycieee

co zrobić z teskonta, jak z nią walczyć

Polecane posty

Gość mojeezycieee

zakonczylismy zwiazek własciwie dlatego, ze on nic nie czuł..po roku! najpierw czułam ulge, bo wiele rzeczy mi w nim przeszkadzało, dziś mija miesiac od rozstania i czuje, ze jest gorzej niz w pierwszym tygodniu, łapie doła, słucham smetów, mam myślówy, wspominam.. pierwsze 2 tygodnie nie myślałam prawie wcale , a teraz mi smutno i źle:O brakuje mi go, umieram z ciekawości co u niego..nie mamy konatktu i wspolnych przyjaciół..wiec nie wiem..a ciekawść mnie zzera do tego miał urodziny zyczen mu nie złozyłam..ale teraz na swieta postanowiłam napisac:O

Gość wyluzuj czaszke
zabić ją nim ona to zrobi:P Było - nie ma. Trza było myśleć wcześniej a nie teraz , gdy jest po herbacie. Odszedł to odszedł. Moze był kiepski a może ty byłaś

Gość mojeezycieee
napisałam ze napoczatku czułam ulgę..bo sama tez myślałam o rozstaniu..w koncu on sam to zrobił i w sumie dobrze, bo mnie od dawna brakowało siły by to zrobć...chociaz tamtego dnia byłam na 100% przekonana ze to słuszna decyzja

Gość ggyhjhg
Czytwoj ex mial 35lat?

Gość ggyhjhg
mnie tezzostawil podobnie jak ciebie

Gość mojeezycieee
nie mniej;)

Gość Xizioox
Możesz walczyc ale nie wiele tym zdzialasz. U mnie minęło juz 2 miesiące i tęsknie jak nigdy za nikim. Nie wiem kiedy to minie... czy w ogóle minie. Czas bedzie najlepszym lekarstwem:(

Gość ggyhjhg
a mozesz opoisac swoj zwiazek z nim dokladniej? czemu nic nie czul?iedzial zer go kochaszitd? okazywal; ci uczucia?napiszcos wiecej prosze

Gość mojeezycieee
nie zamierzam walczyć o niego..bo nie warto poza tym mam szacunek do siebie i debila nie bede z siebie robic:O niee czuł bo był po popranym zwiazku i sie psuło i nie umiał sie tak zaanngazowac jak ja.... tyle spedzalimsy cały wolny czas razem, mielismy super sex, wspolne wyjazdy rózne, wyjscia itd czułości dostawałam za mało.. a potem pojawiły sie klótnie duzo kłótni..itd był mamisynkiem zajebistym i to było najgorsza jego wada...wiec ja sie głównie chciałam dlatego rozstac a on dlatego ze mnie nie kochał

Gość mojeezycieee
:(

Gość mojeezycieee
nikt nie pogada:D

Gość mojeezycieee
aa

Gość tez tesknie ale za kochankiem
i on jeszcze jest ale teraz wyjezdza na narty a mnie szlag trafia :O. troche nie na temat ale tesknota to tesknota ;)

Gość mojeezycieee
;?