Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruby niejadek

poważne problemy z jedzeniem

Polecane posty

Gość Gruby niejadek

Zawsze byłam wybredna ale póki mieszkałam w domu to jadłam w miarę normalnie. Miałam jakieś swoje ulubione dania i jadłam je na zmianę ale to były normalne rzeczy typu naleśniki, pierogi, zupy itp. Od kiedy wyjechałam na studia i sama dbam o swoje jedzenie jest masakra. W 2 lata przytyłam 10kg. Jem praktycznie tylko zupę z paczki winiary, makaron carbonara również z paczki, czasami sam makaron z oregano i cebulę z chlebem razowym. Nie jem nic innego. Najpierw nie chciało mi się nic gotować po prostu i stawiałam na szybkość ale już kilka razy próbowałam zmienić swoje nawyki żywieniowe bo źle się to odbija na moim zdrowiu, cerze no i wadze ale po prostu "normalne jedzenie" mi nie smakuje, nie chce mi przejść przez gardło. Nie wiem co robić bo rzygam powoli żarciem z paczek ale nic innego nie jestem w stanie zjeść. Proszę poradźcie mi coś bo po świętach muszę się z tym ostro rozprawić a nie mam pomysłu jak..

Gość olipierdoli
rzygasz normalnym zarciem, rzygasz juz tym z paczki.. no to o co ci chodzi? pij sama wode i schudniesz.

Gość majucha
mniemam ze przez swieta nie bedziesz jadla zarcia z paczek tylko "normalne" wiec okres swiateczny Cie uleczy - po nim bedziesz juz w stanie jesc normalnie ;)

Gość Gruby niejadek
ja pierdole ale jestem głodna, jakbym wytrzymywała na samej wodzie to by nie było problemu i tego tematu cwaniaku

Gość Gruby niejadek
jakoś te rok temu mnie nie uleczyły zresztą na święta jem tylko pierogi i to wszystko..

Gość jaaaaaaaa789
jesteś rozpieszczonym bachorem ktoremu nie chce sie nic ugotowac

Gość majucha
ciekawy przypadek...dziwne ze nie lubisz "normalnych" potraw... sprobuj moze to co wydawaloby Ci sie ze moze byc dobre i moze zasmakuje ... a wtedy wrocisz do normalnej diety

Gość Gruby niejadek
no tak jasne..tak się składa, że codziennie gotuję mojemu facetowi

Gość Gruby niejadek
to jest dla mnie naprawdę poważny problem, który bardzo komplikuje moje życie więc jeśli macie pisać takie złośliwe komentarze to spadówa

Gość olipierdoli
no to gotujesz codziennie facetowi i jednoczesnie nie masz czasu gotowac i dlatego jesz z paczki? :o

Gość Gruby niejadek
nie napisałam, że nie mam czasu gotować mam czas ale nie wiem co, nic czego spróbuję mi nie smakuje

Gość olipierdoli
to po co zaczynalas jesc te z paczki jak od poczatku mioalas czas i gotowalas? :o

Gość majucha
olipierdoli przeciez studiowala wiadomo ze srodki miala pewnie ograniczone i musiala wyzyc z tego co miala

Gość mejciiin
Nie gadajciez nią, pierdoli jak potłuczona :-o:-o

Gość Gruby niejadek
bo mi się nie chciało gotować

Gość olipierdoli
a co maja do tego moje studia i moje ośrodki. wez spierdalaj :o

Gość nie no ja nie moge
a co gotujesz swojemu facetowi? zupe z torebki czy gotowy makaron z pudelka? ahahahahaha

Gość olipierdoli
gruby niejadek... no to chcialo ci sie gotowac dla faceta, ale nie chcialo ci sie wrzucic do gara 2 razy wiecej marchewek czy jak? bo nie rozumiem :o

Ja mam odwrotny problem :P :o Niby jem to co w domu w miarę możliwości (piersi z kurczaka, frytki, ziemniaki, ryż itp.) i ciągle chudnę :( Od października schudłam już 3 kg :o Także nie wiem co Ci poradzić..a może jesz oprócz tego jakieś niezdrowe rzeczy, chipsy? Pijesz dużo napojów gazowanych?

Gość Gruby niejadek
niby czemu gadam jak potłuczona? lepszy byłby problem w stylu mąż mnie zdradza albo moje foto do oceny? nie podoba ci się to spadaj, nikt siłą nie trzyma

Gość majucha
olipierdoli ale ty tepy jestes...mowilam o niej... ;/

Gość Gruby niejadek
napisałam wyraźnie, że już w domu miałam tylko konkretne dania, które jadłam, nie jadłam wszystkiego. Mój chłopak jest raczej mięsożercą, ja jestem wegetarianką więc to nie polegało tylko na tym, żeby wrzucić czegoś więcej i zjeść z nim a poza tym z nim zamieszkałam dopiero pół roku temu

Gość olipierdoli
autorko przedstaw to jakos logicznie. zaczęlas jesc jedzenie z paczki i dlatego ci nie smakuje juz normalne jedzenie tak? no to po co zaczynalas jesc te z paczki jak od poczatku gotowalas dla faceta te normalne jedzenie, nie moglas dorzucic 2 razy wiecej produktw i miec dla siebie tez?

Gość olipierdoli
no to kurwa faceta sobie zmien i po problemie. ja pierdole.. on cie wyzyskuje!!! kaze sobie gotowac przez co ty nie masz czasu ugotowac dla siebie i jesz te z paczki. moze zapytaj sie go czy woli jesc codziennie ugotowane mieso czy woli miec ladna dziewczyne.

Gość olipierdoli
dla mnie to chore. ze priorytetowo traktujesz obiad faceta a nie swoj, a co to on twoje mlode jest czy kurwa samiec alfa, ze ma pierszenstwo do koryta ?:o

Gość nie no ja nie moge
nie sciemniaj z tym wegetarianizmem - wegetarianie nie jedza zup z proszku :o prawda jest taka, ze sorry, ale zresz wszystko co niezdrowe, nie potrafisz sobie wyliczyc jakich brakuje ci wartosci odzywczych, wiec nie dziwne, ze organizm sie buntuje. jak zaczniesz powoli i stopniowo wprowadzac do jadlospisu normalne rzeczy, to wszelkie problemy z waga mina jak reka odjal

Gość Gruby niejadek
olipierdoli jesteś głupia jak but z facetem mieszkam pół roku a jem tak od 2 lat po prostu mi nic nie smakuje, tak jak napisałam a ty już całą ideologię do tego dołożyłaś kretynka z ciebie, naucz się czytać

Gość Marcus Pheonix
PO HUJ WY ODPOWIADACIE TEJ CIPIE?? Wyzywa wszystkich na prawo i lewo. SLuchaj Cipo nie ma cudownej rady od ktorej skoncza sie twoje problemy , albo zaczynasz wpierdalac normalne jedzenie albo nie i spierdalaj.