Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara forumowiczka8211

kto z was ogladał dokument "czekając na sobotę"?

Polecane posty

AŻ SIE CHCE RZYGAĆ. Na youtubie włączcie sobie. Rzecz o polskiej wiosce, a konkretnie o wsiokach, "młodzieży" dla której celem życia jest sobota, bo wtedy idą na dyskę do lokalu o nazwie "Nokaut". Prawdziwy nokaut...

nikt nie ogladał?

Gość mejciiin
Wszyscy oglądali i było juz na ten temat tutaj sto topików, poszukaj sobie :-o

Gość wyluzuj czaszke
no byłem zaskoczony, bo nawet w miescie na zwykłej dyskotece nie ma takich akcji z rozwarciem i macaniem:(

no nie wiedziałam, ze to jest takie popularne... fuj, przed samymi świętami takie gówno mnie podkusiło ogladać

Gość wyluzuj czaszke
Ja ogladalem na HBO dosc dawno ale pozimo tych ludzi...żenada...No taka prawda wiochy tez jest

Gość na wrotkach bez trzymanki
A ja teraz to oglądam. Mnie to przygnębnia, że ludzie potrafią zachowywać się jak zwierzaki (macanie) ale też to że ograniczają swoje życie do wypicia piwa pod sklepem. Nie chce im się uczyć, nie mają ochoty poznawać świat- tylko ta dyskoteka, ta sobota.

Gość eeeeee
Oglądałam już dawno cały dokument dostępny na www.filmio.pl ogólnie masakra,najgorsze są te orgie ale dziewuszki oczywiście uważają to za taniec.Porażka.

A mnie ciekawi jak potoczyły się losy ludzi, którzy się wypowiadali. Czy coś się zmieniło?

Im dluzej ogladam tym...matko kochana, czy te dziewczyny maja w sobie za grosz wstydu i godnosci? nie mowiac o tych pierdolonych samcach.

Gość UPUPUPUPUPUPUPpupupupupupupu
najlepsze jest to jak te npalone brudasy wkładaja ty "tancerkom" palce w piczki boze polska wies taka nie jest sama mieszkam na wsi ij estesmy normalni zyjemy na poziomie studiujemy pracujemy OMG

No, też mieszkam na wsi, ale my tego nie mamy :/ W każdym razie, jak ta mała córka od tej bezmózgowej małpy kiedyś to zoabczy na youtubie...nie zazdroszcze.