Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdelekkk88

ZAkochałem się w niej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pierdelekkk88

No nie wiem jak wam to napisać ale jestem cały w skowronkach :D Nosz kurcze takie coś mi się jeszcze nie zdrzyło jak dziś. Ona była słodziutka , ale to tak słodziutka że normalnie szok :D Posłuchajcie : Szedłem sobie chodnikiem a naprzeciwko mnie szła taka jedna trusia :D Może miała z 18 lat a może i 20 nawet. No i było ślisko strasznie w pewnym jednym miejscu. Idę sobie prosto , ręce w kieszeni , głowa w dół bo zimno , skulony cały ale no wiadomo - oczami patrzyłem na nią już z dala bo odrazu widać było że ładna dziewczyna ;) Miała taką fajną kurtkę taką z puszku i taką fajną czapkę z takimi dwoma pomponikami na sznureczkach :D I buty też z takimi pomponikami co się bujały jak szła :D I do tego różowe , takie kobiece no wiecie :) Czyli wyglądała mega słodko !!! :D No ale najlepsze to było to co się wydarzyło chwilę potem :D Otóż szła i też się patrzyła na mnie tak że nie zauważyła tej małej ślizgawki. No i nagle jej się noga podwinęła do góry i upadła na tyłek :D A w momencie gdy upadała to krzyknęła tak piskliwie - AJĆ :D A najlepsze było to że jak człowiek się o coś obije i wtedy coś powie to taki śmieszny odgłos się wtedy odbija. No i u niej właśnie takie coś było :D Ale nawet nie wiecie jakie to słodkie było :D:D:D No i tak jęknęła to AJĆ a później jeszcze szybko spojrzała na mnie takimi smutnymi oczkami :D I po chwili wstała a ja zacząłem wyć ze śmiechu. Zauważyła to i się chyba speszyła bo się jej rumieńce zrobiły na policzkach. No i poszła :( A ja kurde nie mogłem słowa wykrztusić z siebie i nie zdążyłem o nr tel zapytać 😭 Załamany jestem bo się zakochałem a już pewnie jej nigdy nie zobaczę :(

zamiast się smiac tłumoku trzeba było jej pomóc wstać ! bym ci po ryju dał a nie telefonu numer na jej miejscu nawet jak byś błagał....

Gość mejciiin
Po stroju (różowe buciki-WTF?!) widać, że to słodka idiotka. No ale po twoim stylu wypowiedzi widać, że byście się doagadli :-o

Gość pierdelekkk88
głupki z was nieczułe :(

Gość pierdelekkk88
komornik , spadaj debilu !!! No dawaj wyskocz skórwysynu , rozwalę ci ryja pionku 😡

Gość pierdelekkk88
strasznie lubie wąchać jak ona puszcz bąki ohhhhh

Gość uklfi;iutyi
zamiast się smiac tłumoku trzeba było jej pomóc wstać ! bym ci po ryju dał a nie telefonu numer na jej miejscu nawet jak byś błagał....