Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb3

10 Osób nie idzie na studniówkę!

Polecane posty

Gość bbb3

10 wyrzutków nie idzie na studniówke! Dzięki temu reszta klasa musi się więcej składac.

Gość bbb3
Z naszej klasy idzie tylko 9 osób na tą uroczystosc. Oprócz naszej klasy w innyh na to ważne wydarzenie idzie po 5 osób. Przez co wszyscy w szkole składają się po 450 złotych.

Gość no, niestety nie wszystkich
stać na studniówkę. Zresztą nie zawsze chodzi o koszty.

Gość bbb3
Jeśli wszyscy by poszli koszty studniówki byłyby mniejsze. Wyliczyliśmy że byłoby około 250 złotych ale niestety nie każdy chce iśc.

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyyyy
mozna im pogratulowac madrej decyzji

Gość ochyiachy
no i huj! Chwała im za to nie chcą to nie idą, to nie jest obowiązkowe głupia!

Gość bbb3
Ale taki dzień zdarza się tylko raz w życiu który potem wspomina się całe swoje życie.

..ale 250 zl tamci musieliby wybóleć'' dolicz do tego: sukienka 300,buty 100, fryzjer 60, makijaż 70 , ewentualnie paznokcie 50, bielizna,rajstopy, torebka kolejne 100:)

Gość hghgghff
tu nie znajdziesz zrozumienia na kafe same odpady siedza :D

Gość ahahaha co za bzdura
cale zycie sie bedzie wspomnac :D :D :D juz to widze. Ja jako jedyna w klasie nie poszlam na 100dniowke. Wszyscy przez miesiac mi marudzili ze to bal zycia ze bede zalowac ze glupia jestem itp... 10 lat minelo i jakos nie zaluje :D a o studniowce po pol roku nikt juz nie bedzie pamietal...

to po pierwsze za duzo kasy jak na jedna noc, po drugie opłacać impreze dla wszystkich nauczycieli i ich osoby towarzyszące, po trzecie jedna wielka szopka;)

Gość dziamdzia
i dobrze tez nie poszlabym drugi raz na studniowke, lepiej urznac sie gdzies naimprezie na luzie niz chlc jak debil pod stolem

Gość a co mnie obchodza inni ze
beda musieli placic mam ich centralnie w dupce

Gość naatalkaa
Miałam studniówkę 9 lat temu. Wtedy trzeba było mieć bardzo ważny powód, żeby nie iść. W naszej klasie jedna osoba przyznała się, że nie może z powodów finansowych i cała klasa się zrzuciła na niego po ustaleniu tego na zebraniu rodziców. Nie było tylko 2 osób z klasy - świadkowie Jehowy. I rzeczywiście to jest takie wspomnienie, które szczególnie miło jest mieć i móc nim się dzielić. Także uważam, że to błąd rezygnować z tego na własne życzenie.

Gość w 100%
buehehehe dobrze wam tak, płaćcie jak chcecie iść na tą szmirę solidaryzuje się z nieidącymi na studniówkę bo sama nie byłam na swojejczesc]

Gość a czy to obowiazek
isc na 100dniowke? wydac 450 zl + garnitur lub suknia, fryzjer, buty, makijaz sratatata....i po co? bo tak wypada? bez rpzesady, ja na mojej 100dnipowce bylam i powiem ze kasa wywalona w bloto...glupota jets mowienie ze taki dzien jest raz w zyciu...zwykla szopka...odstawianie sie na pokaz....