Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca miłościiiiii

Jak to jest z miłością szukaliście jej czy sama przyszła ???

Polecane posty

Gość poszukująca miłościiiiii

Jak to jest z miłością szukaliście jej czy sama przyszła jestem młoda ale bardzo jej pragnę ;p

Gość wyluzuj czaszke
gdy szukalem, to była tylko pozorna i nietrwala, wiec nie o to szło. Gdy nie szukałem, ale chciałem kogos pozna, to przyszła...ale nie od razu...A potem sie okazało , ze jej przeszło po 2 latach i dupa:) znaczy po miłosci, ale jest to odlot...Tylko gdy nie wyjdzie, to trudno sie pozbierac

Gość mojeezycieee
znalazłam na sympatii........ale szybko zdechła ale fakt, że uczucie odlotowe;)

mi się wydaje ze miłości się nie szuka sama przyjdzie. nie raz jest tak ze trzeba troszeczkę się postarać bo nigdy nie jest się pewnym czy to jest to.

jakbyś wypiła 10000 red bulli, skakać dalej niż mogłaś wcześniej, biegać szybciej niż mogłaś wcześniej. możesz latać. a doba jest zdecydowania za krótka dla Ciebie wtedy. ;)

Gość fdsdfsfsdfsd
Niestety nic samo nie przychodzi. Szczęściu trzeba niestety trochę pomóc bo siedzenie i czekanie nic w twoim życiu nie zmieni. Trzeba przede wszystkim wyjść do ludzi i zadbać o siebie.

Gość czy to prawda że dzeki umarł
ja poznałam mojego ukochanego kiedy już nie szukałam niczego, ubrałam sie w luzne dzinsy, sportową kurtke, zachowywałam sie jak chlopak , kolega, tydzien sie spotykalismy, po tygodniu bylismy parą, dzien w dzien razem :) było cudownie , ale się skończyło :)

To prawda nic samo nie przychodzi.... to nie jest uczucie które powstaje jak tylko spojrzysz na faceta .... hmm ale miłe uczucie już prawie zapomniałam jak ...to jest:P

Gość ja a co
zawsze przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie

Gość w 100%
"się gra, się ma" 🖐️

Gość czy to prawda że dzeki umarł
powiem wam , że lepiej nie kochać niż kochać i stracic. to tyle

czy to prawda że dzeki umarł "Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi"

Gość mały odkrywca
ja jestem zdanie że miłość sama przyjdzie. Wszystkie moje zauroczenia same przyszły i same odeszły. Oczywiście jeśli siedzisz non stop w czterech scianach, jesteś gburem i nie cierpisz towarzystwa innych ludzi to miłość ma trudną drogę do przebycia i może nie wyjść.

Gość legalize it legalize it
co ma do tego uroda? Ja jestem ładna podobno i jakoś ta miłość do mnie nie przychodzi

Gość obrzydlistwo
Ale chodzi wam o odwzajemnioną miłość czy jakąkolwiek?

Miłośc przychodzi, ale trzeba jej pomóc... Jak byłem młody to różne zauroczenia pojawiały się co jakiś czas a związane to było z tym, że chodziłem do szkoły, potem studia i człowiek był otoczony masą ludzi i każdego roku nowi ludzie (nowe roczniki). A teraz potem to już trzeba samemu "iść do ludzi" bo inaczej jest mała szansa na to, że ta miłość przyjdzie. Wniosek jest jeden - przebywaj wśród ludzi a "coś się nawinie" wcześniej lub później. Ale nie szukać na siłę bo wtedy to na pewno się nie uda, ale "wychodzić do ludzi" i tyle :-) Ja właśnie (po 6-letnim związku) jestem na etapie wychodzenia do ludzi po nieudanych próbach szukania "na siłę i na już". Po prostu poznaję ludzi i dobrze się bawię, a co los da...

"przebywaj wśród ludzi a "coś się nawinie"" Resztki po innych. Smacznego.