Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalnyfacet

Teściu idiota - wigilia

Polecane posty

Cześć Przedstawie Wam któtko historie z którą sie borykam od jakis 2 lat i nie moge sobie poradzić . Mój teściu do idiota , pijak , debil itd . Koleś cały dzien siedzi przed tv i jak ma kase to pije , a ze jest alkoholikiem to mu dużo nie trzeba zeby sie nawalić na amen , a jak popije to awantura oczywiscie . Koles nie pracuje tylko sobie żyje jak na wakacjach odkąd znam moją żone . Pare pracy mial w tym czasie ale z kazdej go wywalano bo kradł i pił . Więc teraz juz od jakiegoś czasu "urlopuje sie" kosztem moje teściowej , bardzo fajnej babki . Moją żone zostawił z matka jak miala 9 lat , poszedł pić i nie wrócił , niestety dobra teściowa przyjela go jak by nigdy nic po prawie roku chlania wódy . Najgorsze jest to ze to okaz zdrowia :) Widać brak stresu to krok do długowieczności Koleś zatruwa nam życie i najgorsze jest to ze teściowa nie widzi problemu , ja się ciągle kluce z żoną o to , nie jest miedzynami juz dobrze od jakis 6 miesiacy , ciągle cos .... Kolejny problem to moja mała córka którą zostawiamy u teściowej (babci) , w tym czasie ten Trol bawi się z nią chociaz ja nie pozwalam jej chodzic do niego na rece itd , koles jest nie odpowiedzialny i nie wiem czy jej czegos nie zrobi przez przypadek (teściu ze 120 kg , okolo 190 cm ) . Oczywiscie wigile tez z nim spędzamy , jak by tylko tesciowa uslyszala ze go nie chcemy to by sie wkurzyla i tez nie przyszla , jesteśmy w patowej sytuacji I teraz moj wielki plan który chcę zmaterializować na Wigilie podczas "życzeń" dla Niego . Prosze pomóżcie mi wymyslić jakieś zyczenia które dadżą mu do myślenia .

Gość gość
tez mam takiego tescia tylko jego juz sparalizowało i teraz sie nim zajmuje na tych typów niestety nic nie działa oni to maja gdzies szczerze to watpie zeby jakie kolwiek słowa go ruszyły muzg wypalony przez wóde