Gość gosiekkk Napisano Grudzień 20, 2010 Hej dziewczyny Mam takie przednoworoczne postanowienie żeby się wreszcie poważnie wziąć za naukę do matury. Rodzice docenili moje chęci i chcą mnie zapisać na jakiś z tych kursów przygotowujących,tylko nie bardzo wiem co wybrać, znalazłam kilka ofert, ale wiadomo ze najlepiej poznać opinie kogoś, kto sam skorzystał. Więc: byłyście w Toruniu na jakiś kursach przygotowujących do matury? Albo się wybieracie? Mnie konkretnie interesuje matematyka i biologia (ambitny plan dostania się na biotechnologię ) ale nad językiem też pewnie bede musiała popracować. Z góry dzięki za odpowiedź! p.s. Moja koleżanka korzystała z podobnej firmy winnym mieście, była baaaardzo zadowolonoa no i dostała sie na wymarzone studia (ciekawe ile w tym ich zasługi a ile jej ), podobno teraz otworzyli filie w toruniu i sie ostatnio w liceach reklamują, ale jakoś do mnie ulotka ani nic takiego nie dotarło, a ona nie pamięta pełnej nazwy, tylko ze to skrót 3-4-literowy ... Kojarzycie może o jaki instytut chodzi? Ma któraś z was ulotkę albo zna jakiś mail albo coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach