Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosiekkk

Przygotowanie do matury w Toruniu

Polecane posty

Gość gosiekkk

Hej dziewczyny Mam takie przednoworoczne postanowienie żeby się wreszcie poważnie wziąć za naukę do matury. Rodzice docenili moje chęci i chcą mnie zapisać na jakiś z tych kursów przygotowujących,tylko nie bardzo wiem co wybrać, znalazłam kilka ofert, ale wiadomo ze najlepiej poznać opinie kogoś, kto sam skorzystał. Więc: byłyście w Toruniu na jakiś kursach przygotowujących do matury? Albo się wybieracie? Mnie konkretnie interesuje matematyka i biologia (ambitny plan dostania się na biotechnologię ) ale nad językiem też pewnie bede musiała popracować. Z góry dzięki za odpowiedź! p.s. Moja koleżanka korzystała z podobnej firmy winnym mieście, była baaaardzo zadowolonoa no i dostała sie na wymarzone studia (ciekawe ile w tym ich zasługi a ile jej ), podobno teraz otworzyli filie w toruniu i sie ostatnio w liceach reklamują, ale jakoś do mnie ulotka ani nic takiego nie dotarło, a ona nie pamięta pełnej nazwy, tylko ze to skrót 3-4-literowy ... Kojarzycie może o jaki instytut chodzi? Ma któraś z was ulotkę albo zna jakiś mail albo coś?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować