Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona244

Pierwszy raz kupno pudru i podkładu, jakies rady??

Polecane posty

Gość zniesmaczona244

Jutro ide na zakupy, mam zamiar kupic pierwszy swój w zyciu puder i podklad noi róz, nigdy wczesniej nie czulam potrzeby uzywania takich rzeczy, ale im jestem starsza tym potrzeba wieksza. na co zwracac szczegolną uwage??

Gość taksiewłasniezastanawiam233333
Napewno nie sugeruj się tym jak puder i podkład na ręce wygląda bo skóra na twarzy ma calkiem inny kolor

Gość 6404548903489040-54-054
idz z kims doswiadczym:p starsza kolezanka mama ktora zrobici test koloru na brzegu zuchwy:P nie ebdziesz chodzic jak 90% gowniar z pomaranczowa geba;] a puder polecam stransparentny np my secret w naturze za 11zł;p

Najblizej mam rossmana takze tam musze cos wybrac :(

ile masz pieniedzy i jaka masz cere? mieszana normalna czy sucha? czy potrzbujesz podkladu kryjacego? czy taki do wyrowania? z rosaman przerobilam wiekszosc:p

Mam twarz raczej tłustą ktora się swieci, noi chce ją ładnie wyrównac i zakryc niedoskonałosci

50-60zł

Hej, ja obecnie używam dermablend od vichy: podkład + puder. Poprzednio miałam jakiś z Inglota. Nie mogę powiedzieć, że mi zaszkodził, ale stwierdziłam, że jednak te z vichy mają w sobie coś więcej, lepiej dbają o kondycję skóry.

tez mam taka i nie uzywam matujacych podkladow bo przesuszaja mi policzki. ladnie kryjacy i ma naturalne barwy ejst astor 16h z takim pedzlem- ja go odrywam zeby bakterie sie nie zbierały kosztuje ok 45zł na wizaz.pl masz jego recenzje matuje go tym pudrem sypkim bo dla mnie jest idelany i jak masz nature naprawde jechac po niego 11zł a efkt jak po inglocie za 30:] i zmiesciłabys sie w kwocie:)