Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0rz0wianka

Pomozcie.... bo mi psycha siada

Polecane posty

Gość g0rz0wianka

Mam 25 lat, i chlopaka od 4 lat. Byly wspolne plany, nasze rodziny sie znaja... etc.. Mieszkamy we Wrocławiu, ale ja stad nie pochodzę, wychowalam sie w Gorzowie Wielkopolskim, i wszystkiekie najpiekniejsze wpsomnienia mam wlasnie z tym miastem.. i tu jest pies pogrzebany..pojawil sie ktos z przeszlosci,ktos z Gorzowa, ktoś kogo kiedyś kochalam ale zycie nas jakoś tak porozdzielalo.. ten ktoś trafil w "zajebisty" moment, bo moj facet zaczal mnie olewac...a ja sama nagle uswiadomilam sobie, ze moj zwiazek z moim facetem nigdy nie byl takim zwiazkiem o jakim sobie marzylam. Teraz mam okropny dylemat. Nie chce ranic mojego faceta, wiem ze mnie kocha mimow wszystko, bardzo duzo mu zawdzieczam. . Z drugiej strony, tamten drugi byl moją dawna miloscia, tez mu sie zycie inaczej ulozylo ( wrócił do kraju po kilku latach w UK, tam byl w zwiazku , ktory się rozpadł, stad zadecydowal o powrocie).Zeby bylo jasne - on sie nie "dowala " do mnie, ani nic nie chce robic na sile, ja tez raczej staram sie unikać zbytnich kontaktów z nim, a jednak... na ostatniej imprezie u naszych znajomych, stwierdzilismy ze los nas nieslusznie rozdzielil :( glupio to brzmi , wiem.. ale po prostu czuje sie okropnie, i mam takeigo dołka jak o tym myśle ze juz sama nie wiem co robic:( zwlaszcza ze, przy moim facecie , wiem czego moge sie spodziewac,wiem ze nie bedzie mi niczego nigdy brakowalo... moze tylko poza zrozumieniem .. i taki cieplem ktorego sie pragnie. A tamten drugi - mimo ze spedzilismy pol zycia w Gorzowie...nie jestem go pewna .. nie wiem czy mu cos nie odbije ... ze nie wyjedzie znowu, ze nie zrobi skoku w bok... etc. wiecie o czym mowie :( jest mi źle i cieżko :(

Gość STARYPIERNIK2
wydaje mi sie że powinnaś odpowiedzi poszukac w sercu.. rozsadek - swieta rzecz, ale porzadnie sie zastanów

Gość cium ba la la
ze starymi milosciamy tak bywa. ale pomysl - sama piszesz ze nie masz pewnosci co do niego.. warto tracic te 4 lata ze swoim narzeczonym??

Gość g0rz0wianka .
po glębszym namysle zamieszkałam u mamy w pawlaczu :classic_cool:

on nie jest moim narzeczonym , ale faktycznie boje sie po latach moge zalowac , któregokolwiek bym nie wybrała

Gość warszawianka5555555
zostan ze swoim facetem, porem bedziesz rzałowac

Gość wyluzuj czaszke
no jasne...jak nie urok to sraczka...Wiele osób nie ma nikogo i im źle, ta ma juz dwóch i też źle...Masakra...Jak masz dylematy, to zwiń żagle i zostań sama...Powiedz swojemu, ze potrzebujesz przemyslec parę spraw i idź w tango z dawna miłością...Otworzą ci sie oczy i bedziesz wiedzieć, tylko sie nie zdziw, jeśli aktualny cie oleje

ot i myslenie typowego faceta - logiczne ze zawsze zbeszta kobiete. NIe byles w takiej sytaucji, wiec sobie daruj glupie uwagi. Nie mam ochoty z nikim isc w tango - nie jestem kobeita ktora skacza ze lozka do lozka. Zastanów sie sie najpierw nad jedna rzecza -kazdy chce miec UDANE I SZCZESLIWE zycie.

Gość Panna wannnna
rozumiem cie... pociesz sie ze nie jestes sama z tym problem... miliony kobiet tak mialo

Gość anydaynow
ja mialam podobnie, i nie wiedzialam czego chce... wiec rozstalam sie z chlopakiem i zaczelam spotykac sie z tym drugim. I dopiero wtedy do mnie dotarlo jaki moj chlopak byl wspanialy! Wrocilismy do siebie i jestesmy wciaz jestesmy razem, juz 6 lat. Mialam szczescie... co by bylo gdyby zauroczyl go ktos inny? Nie warto probowac tej drogi ktora ja wybralam, bo ryzyko jest ogromne.

a czego ci brakuje w obecnym zwiazku? dlugo juz jestescie ze soba, moze po prostu odczuwasz rutyne? gdybys zaczela nowy zwiazek, po paru latach moglabys odczuwac to samo co dzis