Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaex2

Czy boicie się ciąży z kochankiem ?

Polecane posty

Gość Agaex2

Pytanie jak w temacie , kieruję do osób w związkach najlepiej mężatek. Wiemy , życie pisze nieprzewidywalne scenariusze i każdej może trafić się chwila słabości. Mnie samej zdarza się czasami zdradzić męża , zawsze jest cudownie , tu swoje robi adrenalina , ale zawsze strasznie boję się ,że zajde w ciąże. Jak wy dajecie sobie z tym rade, i co zrobicie jeśli okaże się,że jesteście w ciąży z kochankiem ?

Gość napalonamadzia
Nie boje siębo zawsze biore pigułki z każe mu zakładać gume :):D

Gość mi nie zdarzyło się
zdradzić , a gdyby jeszcze do tego doszła ciąża to zabiłabym się.:O

Gość boję się nawet z mężem
a z kochankiem to dopiero bym się pochlastała.

Gość czego tu
się bać , nie dawaj kończyć im w sobie i hejjjjjjja , wszystko będzie ok.

Gość paulinuchaaaaa
Ale z was szmaciska...Z Autorką na czele.!a życzę ci zajdź z kochankiem,najlepiej trojaczki i może wtedy zrozumiesz co to małżeństwo,ok.?kurwa.

każdy z nas jest dorosły i robi co chce. autorka nie prosi o ocenę swojej osoby tylko o konkretna sytuację....

Gość paulinuchaaaaa
Nie bądz taka mądra koleżanko... Ona pyta a ja odpowiadam,że jest kurwą,Proste.Jak można komuś przysięgać,a potem zadawać takie durne pytania.!!kurwa jakby wiedziałajak się zabezbieczyć dobrze to by tu nie wchodziła. Podwiąż jajowody i możesz bzykać się do woli/!!!!!!!!oto moja porada kurewki.Proszę:)

Gość nie można podwiązać
jajowodów w Polsce, dzięki Wam katole. I dzięki temu potem biedne dzieciątka są mordowane, a Ty życzysz aż trójce dzieci śmierci? Super.

gdybym... to zrobila to zapewne bym sie zabespieczyla;). a na marginesie wyrazy wpolczucia dla meza:D

Gość paulinuchaaaaa
Wiem,że w Polsce nie jest to legalne.!!!!ale wystarczy jechać do Prezlau niedaleko Szczeecina,żeby tego dokonać legalnie.!!!nie wiecie jak żyjecie.?!a smierci nikomu nie życzę ale jak niewie co robi niech lepiej te jajowody faktycznie podwiąże bo masakra masakra...Po co się chajtacie w ogóle baby?na pokaz?dla białej sukni?dla kasy? ŻAŁOSNE JESTEŚCIE.!

Gość Ja mam kochanka od okolo2 lat
Zabezpieczam sie guma (p/chorobom) a ja biore tabletki anty wiec sie nie boje. Mąż prowadzi wlasna firme, od rana do wieczora nie ma na nic czasu, nawet mu juz nie staje za dobrze :/ a życie życiem, tez mam swoje potrzeby.

Gość eeeeee
Potrzeby potrzebami jest takie cos jak zaufanie ale kogo ja się pytam-Kurew.!hahahaha A ty 18stko czemu nie pokażesz twarzy,skoro to nic złego tak????widzisz wstydzisz się,tak samo jak i te kurwy co zdradzaja mężów.brzydkie nie zadbane kobiety które nie maja nic do roboty tylko ruchać się z kim popadnie.!

Gość Agaex2
Prawda jest taka ,że nie przekonacie się dopóki nie spróbujecie. Będąc w związku ,a jednocześnie kochać się z innym facetem to coś wiem ryzykownego , ale jednocześnie cholernie podniecającego.

Gość Ja mam kochanka od okolo2 lat
Jak bym była brzydka i niezadbana to młodszy kochanek by na mnie nie spojrzał. Chcesz ozbaczyć stara pudernice, ktora nie ma nic innego do roboty tylko wpierdalać się innym do wyra ? Spójrz w lustro. Gówno Ci do mojego życia i mojego małżeństwa, więc spierdalaja w podskokach.

Gość eeeeee
Nie musze patrzeć w lustro bo mam dopiero 24 lata!!a rozum lepszy niż nie jedna z Was.!!zawsze jest cos podniecającego w zakazanym,ale o to własnie chodzi,nie modę pojąc po co ludzie biorą sluby wtedy???!!!dla zbicia czasu czy jak??!!! Poprostu jest mi Was żal,bo jak Wasze dzieci i rodziny sie dowiedza(prawda zawsze wychodzi na jaw wczesniej czy później)to wszyscy będą mówili-masz matkę kurwę,a to chyba nie miłe,co???a prawda w oczy kole nie unoś się tak bo Ci jajowód się rozwiąże i co wtedy???Ja nie potrzebuje Kochanka pomimo,że jestem z jednym facetem 5 lat(3 małż.)także nie pierdolcie tu o pożądaniu blebleble...Poprostu kurwy bo innej opcji nie ma.Nazwijmy sprawę po imieniu.!:)

Gość eeeeee
A Ty jesteś z tego jeszcze dumna że masz kochanka od około 2 lat?!no faktycznie to jest marzenie każdej kobiety.!!pozazdrościć Tobie,ale męzowi z całego serca współczuć niestety wyboru szmaty na żone...ale jeszcze przejży bo prawda ZAWSZE wychodzi na jaw..także śpijcie spokojnie obok mężulków i myslcie o rypaniu innych...zajebista sprawa...