Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika23sama1

kocham mojego byłego , PRZECZYTAJCIE !!!

Polecane posty

Gość Monika23sama1

Poznaliśmy się ponad 5 lat temu , on jest starszy ode mnie 2 lata. Ja jestem domatorką , on zawsze lubiał się bawić , dyskoteki , narkotyki ,(podobnie widze w innym topiku , u mnie podonie to raczej one zrujnowały nasz związek) mecze itp. Próbowałam na kilka sposobów zbliżyć się do niego , poprzez koleżanke , kolegów, gg .... w końcu nie wiem czy go zmusiłam ale zostalismy parą , byliśmy razem ponad 7 miesięcy. Mimo ,że było to tak dawno naprawde ja dalej go kocham. Może pomyślicie ,że jestem nienormalna ale przez ten okres miałam 2 chłopaków do których nigdy jednak nie czułam nawet w 10 % to co do niego. chociaż jesteśmy totalnymi przeciwieństwami chciałabym być z nim znowu. On przez ten okres po naszym rozstaniu miał wiele dziewczyn , a ja 2 chłopaków (chociaż podobno jest ładna). Jestem też chyba zbyt dumna by jakoś o niego jeszcze zawalczyć i nawet nie wiem jak miałabym to zrobić. Ps. Gdyby on stanął w drzwiach i powiedział , że chce być ze mną bez wachania rzuciłabym się mu na szyje , ale nie wyobrażam sobie ,że ja mam do niego iść bo na kogo ja wyjde ,jeżeli on powie ,że mnie nie chce PROSZE BARDZIEJ DOŚWIADCZONE KOBIETY CO MAM ZROBIĆ ??? I JAK ???

Gość chyba życie?
narkotyki? Pytasz o radę kobiety, a odpisze Ci facet. Daj sobie spokój!!!!!

Gość Monika23sama1
Ale mnie to uczucie chyba już nigdny nie minie.

Gość chyba życie?
Uczucie może i nie minie, skąd ja to znam? hmm. Ale ciągnąć kogoś ku górze, a spadać z nim w przepaść, to jednak różnica. Szanse na związek z narkomanem (nawet byłym) są znikome.

Gość chyba życie?
udany związek miało być.

Gość Monika23sama1
najbardziej kocham jego gorącego i żylastego badyla

Gość Monika23sama1
A gdybym jednak się na to zdecydowała , jak miałabym zacząć według Ciebie znajomość ? bo to wydaje mi się najtrudniejsze.

Gość Monika23sama1
musiałabym jechać do Afryki, bo on jest z Senegalu

Gość chyba życie?
Nie bardzo wiem co tu można poradzić, piszesz że byłaś już z nim 7- em miesięcy i się rozpadło. Wiesz nawet gdybym znał taki sposób, pewnie bym Ci nie powiedział- DLA TWOJEGO DOBRA.

Gość Monika23sama1
ok. rozumiem , ale czuje ,że będzie się to za mną ciągło w nieskończoność. Gdybym tylko wiedziała jak odświeżyć znajomość i przekonać się czy rzeczywiście go kocham , czy też jest to coś urojonego.