Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

Placuszek! Słucham Processed Beats! :D

Polecane posty

Chociaż nie wiem czy właśnie tak mogę go nazwać. Polecam Wam to, co właśnie z nudów upichciłam. :classic_cool: Rozbiłam do miseczki dwa jajka, dolałam jakieś 200ml mleka, pięć łyżeczek cukru, mieszałam intensywnie. Gdy wszystko stało się jednolitą mazią zaczęłam wsypywać mąkę tortową, nie zaprzestając mieszania. Czynność wykonywałam dopóki, dopóty nie uzyskałam w miseczce czegoś, na kształt płynnej, ale bardziej "ciastowej" masy. Po wszystkim wylałam to na patelnię posmarowaną uprzednio oliwą z oliwek i smażyłam dopóki nie wyszedł mi placek wyglądający nieco jak omlet. :D Położyłam go na talerz i posmarowałam Nutellą. :classic_cool: A teraz się obżeram i o tym piszę. 🖐️

A no, cała noc przede mną, nie wytrzymałabym, gdybym miała siedzieć głodna przed zeszytem z francuskiego. :P Pizzę zrobiłam wczoraj. Wyszła... kiepsko. :D No cóż, niedługo planuję powtórkę z rozrywki, chociaż taki ze mnie leń, że i tak wolę inwestować w kupną. :D Telepizza... Mniam! :D

Telepizza dobra ;) Ale ja wole sam upiec :P fakt że ze mnie leń do sześcianu ale dla pizzy zrobie wszystko ;) Fak:P ale jestem głodny ciągle :D

Moglibyśmy upiec pizze razem! :D Kto wie, może wyszłoby coś jadalnego. ;) Ja tak się najadłam połową mojego placka, że druga mi została. :D Chętnie bym się podzieliła, ale obawiam się, że mamy do siebie zbyt daleko. ^^

Hehe nie kuś :P ale jestem głodny, chyba za dużo zielonej herbaty pije i to moze przez to :D W środe chyba zrobię tą pizze bo nie wyrobie ;)

Skoro pijesz zieloną herbatę to musisz sporo sikać. :D W środę mam jakąś pseudo wigilię w szkolę, to pewnie najem się czyichś wypieków. :D Hej, Ty nie traktujesz mnie tak ozięble, jak reszta, czy mógłbyś mi powiedzieć jak Twoim zdaniem wyszłam na tych zdjęciach? Gdybyś się zastanawiał - nie, nie chcę ich wkleić do stopki, chodzi o coś zupełnie innego, o czym nie bardzo chcę mówić tutaj, na kafeterii, gdzie nawet z tego może wyniknąć sensacja. http://img842.imageshack.us/i/3b10452a50.jpg/ http://img191.imageshack.us/i/1004375.jpg/

Wyszłaś ładnie ;) na 1 zdjęciu wzrok przykówają twoje usta :P ładne Masz ładną buzię dlatego faceci swirują ;) Kurde ta zielona herbata nieźle czyści :P ciągle latam siusiu robic :D

Dziękuję, chociaż średnio w to wierzę. :D Świrują? Hm, akurat na kafe to akurat tego szału nie rozumiem. Było już chyba z 10 tematów o mnie, wszystkie o adorującym wydźwięku. :O Jest to miłe i byłoby dla każdej dziewczyny, ale przy okazji jest absolutnie dziwne i... nie na miejscu. Bo rzadko kto jest tutaj tak eksponowany za samą buźkę. A starsze, mało atrakcyjne panie świrują, bo założę się, że same rzadko przyciągają uwagę. A powiem ci, że w rzeczywistości mój wygląd podobno prezentuje się lepiej. Dlatego mam wrażenie, że jestem absolutnie niefotogeniczna i tym bardziej dziwi mnie uwielbienie dla mojego ryjka na zdjęciach. Myślę, że to wszystko to jakiś żart, albo sprawka jednego, oszalałego na moim punkcie kafeteriowicza. :D A ja piję TYLKO wodę mineralną. :D To zdrowsze od samej zielonej herbaty, ale po tej drugiej podobno się... chudnie. ;) Co robisz na takim dennym forum? I to o tej porze? :)

To uzależnia. ;) Ale ja właśnie spadam z kafe i biorę się za francuski. Kurcze, a mam jeszcze niemiecki i angielski, nie wspominając o... polskim. 😭 DOBRANOC WSZYSTKIM! :D