Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony biurowiec

Kobiety noście długie włosy !!

Polecane posty

Gość zniesmaczony biurowiec

Koleżanka z pracy (22 l.) oskubała się na "kurę" i wygląda teraz potwornie. Wcześniej nosiła długie falujące włosy opadające na ramiona i było jej w tej fryzurze bardzo kobieco. Niestety coś jej do łba strzeliło i opitoliła się na 5 cm :o Wygląda 10 lat starzej, czy jej to powiedzieć?

Gość 12378
Ja osobiście też ze jestem zwolenniczką długich włosów i takie posiadam, natomiast wśród moich znajomych są osoby w krótkich, niektórym mniej lub bardziej pasuję. I jeżeli byłaby to moja bliska koleżanka to powiedziałabym teraz źle wygląda, pewnie sama żałuję.

Gość krótkie fryzurki są fajne
twarzowe i odmładzają!

Gość sam noś długie włosy
zobaczysz jakie to wygodne

Gość Ameliaaaaa
a co tobie do jej wlosów nosi takie jakie chce czy wy ludzie naprawde nie macie nic do roboty tylko zajmujecie sie komentowaniem fryzur i stroju innych osób ???? zajmij sie facet swoją fryzura, tak bedzie najlepiej :)

Gość dziewko uwierz sa
nie wiem co wy widzicie w tym krzywonogim bezcyckowcu keirze. Przysiegam. panna bez make upu bylaby nie do zauwazenia na ulicy. I nie to ze mi sie nie podoba, a kurat na tych fotach mi sie podoba. Ale nazywac ja najpiekiejsza kobieta swiata? :-0

Gość ja mam dlugie ale co z tego
u mnie w biurze jest nakaz noszenia krotkich wlosow albo wiazania dlugich. Wiec sobie falujace kudly raczej nikt nie popatrzy ;)

Gość tak noście długie włosy
bo tak się przywidziało jakiemuś facetowi z forum. Nie przesadzasz z tym ego?

Gość takaajednnaaa
ja zawsze nosiłam długie pewnego dnia fryzjer zrobił mi "krzywdę" i ściął włosy bardziej niż miał byłam załamana a o dziwo mój mąż po przyjściu z pracy jak mnie zobaczył wpadł w zapchwyt i mimo, że odrastają mi już i mam już prawie do ramion to wciąż powtarza, że wyglądałam przepięeknie w krótkiej fryzurce ale ja nie dziękuję już się nie mogę doczekać jak będę miała za ramiona kiedyś nosiłam do prawie pasa i wtedy najbardziej mi się podobały

Kiedy jesteś piękny i młody Nie, nie, nie, nie zapuszczaj wąsów ani brody Tylko noś, noś, noś drugie włosy jak my