Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaa 26

święta na pożyczkach co myslicie bo nie mam innego wyjscia piszcie

Polecane posty

Gość mamaaa 26

Mój mąż zawsze ma wypłacaną pensje 25 go czyli w tym miesiacu to pierwszy dzien Świąt, w zeszłym roku płacili 20-go przed swietami, wiec byłam pewna że w tym roku też tak bedzie a on mi mówi wczoraj że w tym miesiacu przelewy beda na 27 go wraz z premia swiateczna-czyli po swietach ;( no i jestem w kropce, mam oszczednosci 200 zl, niestety wiecej odlozyc nie bylismy w stanie a z 300 zl musze pożyczyc od mamy- wystarczy mi te 500 zl (prezenty dla dzieci, jedzenie, juz pozamawialam na 2 dzien swiat mieso;( wiec raczej musze je odebrac, srodki czystosci bo sie kończą) co myslicie pozyczyc te kase od mamy czy probowac sie zmiescic w 200 zl ktore mam dodam ze jeszcze nigdy pieniedzy od mamy nie pożyczałam

Gość no i to jest dopracowane
nauka nie poszła w las.

Gość mamaaa 26
sugerujesz ze to dopracowana prowokacja w celu wyłudzenia kasy od ludzi na kafeterii nie, ja chce sie po prostu wyżalic i doradzic czy warto pożyczyc od matki która jakos nigdy nie paliła sie aby mi w czymkolwiek pomóc

Gość elajnaaaa
JA BYM NIE POŻYCZAŁA PRZECIEZ LICZ 120 ZL NA JEDZENIE W BIEDRONCE JUZ SPORO KUPISZ A PO 40 ZL NA PREZENTY DLA DZIECI

Gość krk ANDZIA
skoro Twoja mama jest w stanie ci pożyczyc to ja bym pożyczyła

Gość no i to jest dopracowane
Podstawowa reguła każdej prowokacji: wbrew rozsądkowi nie piszemy istotnych faktów w pierwszym poście, a dorzucamy kolejne ładunki w następnych, dzięki temu możemy je dopasować do uzyskanych odpowiedzi.

Gość asassa
tez bym pozyczyla a z prezentami nie szalej... ja na 10 osob wydalam 250zl

Gość mamaaa 26
no tak, ale musze kupic pampersy dla dzieci i ryby na wigilie bo jeszcze nie mam

Gość mamaaa 26
asassa PROSZE PODAJ JAK SIE ZMIESCILAS W TAKIEJ KWOCIE DLA TYLU OSÓB napisz co i komu kupiłas

Jesli dobrze policzysz i dasz radę przeżyć Święta za te 200 zet to nie pożyczaj , a jesli nie dasz rady to poproś kogoś - niekoniecznie mamę . Mnie jednak zastanawia inna kwestia - jeśli w regulaminie płacowym zakładu albo innym podobnym dokumencie regulującym kwestię wypłaty wynagrodzenia pracownikom istnieje zapis, że pracownik ma dostać pobory DO 25-ego dnia miesiąca to tak ma być i już !. Każde opóźnienie jest podstawą do zgłoszenia tego do Inspekcji Pracy ( anonimowo ) i nałożenia na pracodawcę kary.

Gość TO JA CI KURWWW POWIEM
UCZ DZIECI SRAĆ DO NOCNIKÓW PAMPERSY TO TWÓJ WYMYSŁ, JAKBY CI DZIECI SRAŁY W TOPKI TO JUŻ MASZ OK 100 ZL MIESIECZNIE W KIESZENI

Gość mamaaa 26
u męża w pracy czasem wypłata jest troche przed 25 np 23 go albo później np 27 ciągle mam jeszcze nadzieje ze kasa na konto nam wpłynie, też tak może być CO DO SRANIA W NOCNIKI JAK KTOS TO UJĄŁ- moja córka ma 3 miesiace wiec nie jest w stanie SRAC DO NOCNICZKA

Gość asassa
Teraz mozesz miec problem bo juz duzo tanich i fajnych rzeczy jest wybranych.. kupilam skromnie .. kilka zestawow kosmetykow do 25zl dla dzieci zabawki i kolorowanki kosmetyczke 2 bluzki apaszka ,kapcie staralam sie wydac na osobe +/- 25zl wiadomo ze wychodzilo na jednych mniej na 2gich wiecej... Odwiedz sklepy chinskie ,za 5zl -to dosc dobre rozwiazanie

Gość asassa
dla nastolatkow mozna jakies pendrivy ,czy inne gadzety