katelinka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 a juz sie bałam ze wszystkie mnie zostawiłyście...:( ale jest nadzieja:) ... ja na razie po tygodniu diety bez szalonych spadków wagi ... ale zobaczymy za tydzień, jestem cierpliwa bo wiem ze przy trzecim podejsciu do diety nie dziala ona tak ekspresowo jak przy pierwszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katelinka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 a czy dzisiaj jest tez ta promocja w lidlu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katelinka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 mam pytanko kochane dziewczynki czy któraś z was moze jest z olsztyna?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiapysia30 0 Napisano Styczeń 11, 2011 Cześć Kobitki, Katelinka, dzisiaj też jest, dopiero wczoraj się zaczęła także zdążysz. Dzisiaj warzywa...wpierdzieliłam poprostu wiadro warzyw i odrazu lepiej. Czuję się jak młody bóg. O 18 idę na bieżnie jak zwyklę, to może wybiegam tą wodę :-). Rano poprostu moje zdumienie nie miało końca, gdy okazało się, że po moich wczorajszych ekscesach z pizzą waga ....poszła w dół o 30 dag :-) łyżka na to niemożliwe! PS. Bruno Mars-Grenade...normalnie zakochałam się w tej nutce,piękna! Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiapysia30 0 Napisano Styczeń 11, 2011 Ja nie być z Olsztyna, ja być z południa Polska..ale za to po prostej od Olsztyna :-) :-) :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 12, 2011 halo kobitki co tu znowu taka pustka?? ale się dzś objadłam boczniakami już dziś chyba nic nie zjem taka jestem pełna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 12, 2011 czesc Asiu :) ja czuje sie podobnie hehe zjadłam rybę z warzywani, zrobiłam sobie 3 kawałki,zjadłam tylko jeden i strasznie sie najadłam :) to dobry znak żołądek sie troszkę skurczył.wczoraj byłam na zakupach kupiałam sobie marynarkę(rozmiar 10(38)jest na mnie w sam raz ale chciałabym zeby była luźniejsza (mam nadzieje ze za miesiąc juz bedzie ok) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiapysia30 0 Napisano Styczeń 12, 2011 Cześć Dziewczynki, faktycznie przeciągi na topiku jak ta lala. Mnie tez już jedzonko bokiem wychodzi, nawet nie chce mi sie na lodówkę patrzeć. A tu trzeba trzeba....inaczej nie schudniemy. Musimy jeść jak najwięcej białka, żeby organizm sięgał po zapasy tłuszczu,aby spalić białko-o to chodzi w tej diecie. Jeść jak najwięcej białka. Aczkolwiek ja mam plan-takie wyjście awaryjne. Niedługo celowo wejdę w III faza dukan. Ona pokrywa się idealnie z dietą grejfrutową. Przeanalizowałm dokładnie produkty dozwolone. Fakt, że w grejfrutowej dopuszczalna jest oliwa ale przecież nie trzeba jej stosowac. Także u mnie III etap dukana to kolejna dieta, bo ta mi wybitnie nie służy a grepfruty poprostu kocham! Koleżanka wraz z męzem była na tej diecie i kurcze efekty mieli lepsze niż po dukanie. Oczywiście będę wszystko opisywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 13, 2011 co tam słychać? ale miałam wyrzerkę na śniadanie :) uwielbiam jajka jakby jajecznica (bo dla mnie jajecznica to boczuś musi mieć) i do tego twarożek, pychotka. dziewczyny co bierzecie do jedzenia do pracy?? bo ja wracam po macierzyńskim i nie wiem co sobie zabierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiapysia30 0 Napisano Styczeń 13, 2011 Kochana, Do pracy zabieram duzo jedzonka, żeby nie kusiło :-) Ja mam rtm 1/1. Nie piekę pieczywa dukanowego, ponieważ codziennie rano jem jogurt z 3 łyzkami otrąb i popijam wodą. Genialnie działa na przemianę materii. A co do menu; Jak mam same proteiny to zabieram makrelę wędzoną, serek wiejski, jogurt naturalny, i paste z jaj(jaja, ogórek, szczypiorek w jogurcie z odrobina musztardy) Jak mam proteiny+warzywa kubeł sałatki: pekinka, pomdor, ogorek, papryka, szczypior koperek rzodkiewka i duża pierś pieczona w przyprawie do kebabu. To razrem mieszam w jogurcie. Do tego jakiś serek albo jogurt pitny JOVI 0% np. truskawkowy albo wanilia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 13, 2011 Asiu ja nie pracuję, jestem w domu wiec nie mam tego problemu.dzisiaj mam rybę z wczoraj ,nie musze nic gotowac na obiad,jedynie cos normalnego synciowi i męzowi :) idę porobić brzuszki bo od wczoraj zaczęłam w koncu cwiczyc.miłego dnia Dukaneczki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katelinka 0 Napisano Styczeń 13, 2011 niebofioletwe ja tez od wczoraj zaczelam cwiczy:P myslalam ze bede miala zakwasy ale cale szczescie nie bylo...:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 13, 2011 dzęki dziewczyny za podpowiedzi o jedzonku do pracy, nie umiem bez słodyczy :( zrobiłam dziś dukanowskie ptasie mleczko tylko dałam za mało żelatyny i nie ztężało do końca ale następnym razem będę mądrzejsza :) zamierzam też lada dzień upiec bułeczki. nie ma co ale ta diet długo trwa więc musze pokombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 13, 2011 a powiedzcie mi jeszcze który serek homogenizowany ma 0% tłuszczu i jest bez cukru bo przeczytałam skład na wszystkich w tesco i nie znalazłam a lidla to ja mam bardzo daleko,( podobno w lidlu jest mnustwo produktów dla naszej diety) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 13, 2011 Asiu no własnieja jeszcze nie kupowałam serka homo.jutro zamierzam ale to pewnie w Lidlu bo mam na miejscu. jutro piekę bułeczki pierwszy raz mam nadzieje ze wyjdą. dzisiaj miałam straszna ochotę na słodycze, chyba pierwszy raz od poczatku diety, moze dlatego ze powoli zblizają sie moje babskie dni :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiapysia30 0 Napisano Styczeń 14, 2011 Dziewczynki, serek homo 0% u mnie dostepny jest tylko w realu i leclercu- Mackowy tak się nazywa, kosztuje jakieś 2,50 zł. Ma takie srebrne wieczko i wileki napis 0% :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonna Napisano Styczeń 16, 2011 hej dziewczyny tez zaczelam dukana 11 dni temu i narazie mam 3,5kg mniej oby tak dalej.A tak wogole to juz moje drugie podejscie za pierwszym razem stracilam 12kg w 2miesiace .Potem mialam 2 miesiace pszerwy utylam 3 kg ,ale z mojej winy objadalam sie slodyczami( doslownie )zarlam jak opetana ,cale zycie objadam sie slodyczami no i efekty sa 64 kg a wzrost zaledwie 157 .mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierac bo jak nie to zjem sie na smierc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 17, 2011 no to jestem zadowolona :) kilogram na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KasiaWAWA Napisano Styczeń 18, 2011 Witam, Ja na dukanie jestem od poniedziałku 3.1.11. I postanowilam sie do Was przyłączyć. do tej pory schudłam -3,8 kg. Zaczynałam od 62 kg przy wzrosćie 163 cm. Dzisiaj znowu zaczęła mi się faza z warzywami i zrobilam pyszne leczo- naprawde polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 18, 2011 czesc dziewczyny dawno mnie nie było :) dzisiaj sie ważyłam i jest 62,1 kg :) także leci w dół az sie wierzyc nie chce bo duzo jem :) choc szczerze powiedziawszy teraz etap samych protein strasznie mi sie ciągnie, jeszcze tylko jutro i znowu proteinki i warzywa. leczo :) na pewno sobie zrobie bo juz mam na nie smak od dłuzszego czasu ;) a pozostałę dziewczyny jak tam? mam nadzieje ze sie nie wyłamały. buziaczki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnesh3 Napisano Styczeń 20, 2011 misiapysia30 proszę o emaila z nową książką dukana agnesh3@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 26, 2011 no i temat padł miło było tylko szkoda, że tak krótko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kira 22 Napisano Styczeń 27, 2011 racja że szkoda, bo przyglądałam się waszym poczynaniom i było dobrze, codzienna motywacja była a teraz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Halo dziewczyny!jak tam leci? Ja nadal diety se trzymam, teraz aktualnie waga mi stoi w miejscu, jutro przechodzę na proteinki i warzywa.PIszcie czesciej(ja teraz nie mialam int.wiec sie nie odzywałam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onlyola 0 Napisano Luty 3, 2011 Hej dziewczyny!!! U mnie juz polowa drogi za mna czyli minus 6 kilo a kolejne 6 przede mna :) Takze jest suuuper, zaczelam nowa robote i wogole czasu nie mam...mam nadzieje ze wam tez dobrze idzie buziaki !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onlyola 0 Napisano Luty 3, 2011 no i jak zwykle zapomnialam zaktualizowac stopke, wiec voila :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszyściutka 0 Napisano Marzec 22, 2011 witajcie Dukaneczki, już prawie miesiąc jestem na dietce i jest super życzę i Wam wszystkiego naj... http://chomikuj.pl/wikusia238 dziewczyny z tej stronki ściągnęłam fajną książkę o diecie proteinowej, super, właśnie czytam przy herbatce:) "Dieta proteinowa" w folderze "zachomikowane" wiek: 30 lat wzrost: 176 cm waga wyjściowa: 113kg-start I. fazy: 26.02.2011r. waga w dół: 02.03.2011r.-109,5kg start II. fazy: 06.03.2011r.-108,8kg/15.03.2011r.-107kg/19.03.2011r.-105,2kg mój I. cel: 98kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszyściutka 0 Napisano Marzec 23, 2011 [URL=http://chomikuj.pl/wikusia238?b=1] chyba wczoraj źle wkleiłam, w folderze zachomikowane jest książka Dieta Proteinowa autor: Pola Majkowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszyściutka 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 gdzie są wszystkie dukanki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kocur Yumiko Napisano Kwiecień 19, 2011 Czesc puszyściutka, trzymam za Ciebie kciuki, ja Dukana zaczynam po swietach bo teraz to nie przejdzie, mialam ambitny plan zaczac od poczatku kwietnia ale mama nie chciala o tym slyszec, powiedziala ze nie wyobraza sobie swiat zebym ja cos zdziwiala i nie jadla 4/5 potraw, wiec niech juz bedzie.... ale jak tylko swieta dobiegna konca zaczynam zmasowany proteinowy atak! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach