Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aliennka

Tak smutno mi...

Polecane posty

zawalilas studia? jakie studia, dlaczego, i w czym problem zeby pojsc na inne? nie masz przyjaciol? jezeli bedziesz w tym tonie rozmawiala ze wszystkimi ludzmi co na tym forum to nie znajdziesz przyjaciol bo ludzi przyciaga pozytywna energia a nie pieprzenie duszy skutej lancuchami zycie nie sprawia Ci radosci? i nie bedzie, jezeli sama jej nie zaczniesz dostrzegac

oj tam ja też nie zapałałam do ciebie sympatią :P i jak widzisz rozmowa idzie mi całkiem dobrze:P

Pogadałabym z ludźmi, którzy doradziliby mi coś konkretnego, by udzielac jakichkolwiek rad trzeba mieć sprecyzowany problem ... na twój problem można poradzić jedno ... idź sie powieś :) tez rada,nieprawdaż ?

Gość Aliennka
Chcę pomocy, ale konkretnej, a nie tekstów typu może wibrator. Potrzebuję osób, które przeżywały podobne problemy i podpowiedzi jak z tego stanu wyjść.

Gość Aliennka
Do widzenia. Nie chce mi się gadać z takimi ścierwami jak wy. Już od pewnego czasu śledzę całą waszą trójkę i nie będę się radzić takich osób.

:D widzisz jaka ty jesteś teraz ty sprawiłaś nam przykrość :( Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też - wolno było marzyć Nie chciałem być takim jak ci ludzie Co tylko biorą nie dając nic We śnie słyszałem matki głos Synku! Uczciwym bądź, dobrym bądź! la la la la la :(

Gość Aliennka
Nie czuj się taka wyjątkowo, Czizas. Po prostu od czasu do czasu wchodzę tutaj i jak widzę takie kreatury jak wy to od razu mi się nie chce gadać.

nie jestem wyjatkowa? 😭 Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też - wolno było marzyć Nie chciałem być takim jak ci ludzie Co tylko biorą nie dając nic We śnie słyszałem matki głos Synku! Uczciwym bądź, dobrym bądź! :D

łącze się z tobą w bólu czizas i pocieszam a ta mała pinda- autorka niech zazdrości :P

Gość Aliennka
Nie zaśmiecajcie mi więcej tematu. Proszę was tylko o tyle.

a teraz chodź tu do mnie poczuj się swobodnie przy mnie bądź ooo przy mnie bąąądź

:D dobra jesteś najpierw napierdalasz ścierwami teraz prosisz...... tak doskonale widać skąd u ciebie wszystkie niewypały życiowe

Gość Aliennka
Wypierdalaj z tym Feelem wieśniaro !

zdecydowanie powinnaś iść do psychiatry ale depresja to akurat twój najmniejszy problem psychiczny:P

Gość Aliennka
Sami się o to prosiliście. Po prostu nie życzę sobie, żeby pisaliście tutaj i tyle. Jak to do was nie dociera, to wasz problem.