Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elisabethh--0

KOLCZYKI NA CAŁE UCHO ?- GDZIE JE ZROBIĆ?(FOT)

Polecane posty

Gość Kamil-BOLI
HEJ. mój kumpel miał kolczyki,ale nie robił u kosmetyczki ;p tylko sam. To bolesne nawet bardzo łzy mu nawet kilka spadło ja na twoim miejscu bym nie robił takich głupot oto kilka odrażających googielnych piekielnych kolczyków - na które masz takąąą chtapke bleeeee http://www.karciarz.pl/images/info/twardziel-z-komorka-w-uchu/telefon-jako-kolczyk.jpg i http://www.getgorilla.com/images/gallery/ivan-02.jpg i co dalej je chcesz hehehe ;)

Gość Elisabethh--0
Słuchaj ja nadal chcę mieć je nadal Kamilu . Bez przesady dużych nie chce aż "takich"

Gość fujjjjjjj
to jest obrzydliwe!!!! Takie wielkie dziury w uchu:O Nawet te czrswone dla mnie to wygląda okropnie

Gość to sa tzw tunele
nie wiem gdzie to robia i nie chce, zastanawialas sie jak twoje ucho bedzie wygladalo po zdjeciu takiego kolczyka? ohyda. albo na starosc chocby

Gość martaaa8998
okropne

Gość ratatirura
takie kolczyki robi sie samemu. taki tunel to proces. Aby zrobic sobie tunel musisz najpierw przekuc ucho a pozniej stopniowo rozszerzac dziurke. najpierw najmniejszym tunelem (ma dziurke chyba 2mm), ponosic jakis czas, pozniej tunelem wiekszym wiekszym aqz dojdziesz do rozmiaru jaki ci odpowiada.

Gość te kolczyki
to tunele. Najpierw robisz dziurkę w salonie piercingu, potem stopniowo ja rozciągasz coraz większymi kolczykami. Jak ci się znudzi, tę wiszącą skrórę usuwa się prostym zabiegiem.

Gość te kolczyki
widzę, że się troszkę spóźniłam z odpowiedzią :-)