Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmcotomabycc??

i jak ja mam to zrozumieć??

Polecane posty

Gość hmmmmcotomabycc??

dostałam wiadomość od mojego znajomego na gg dziwną.. w wiadomości tylko link na ten "taniec" http://www.video.banzaj.pl/film/7225/erotyczny-show-w-argentynskim-tancu-z-gwiazdami/ ja nie oglądam tańców, on też nie wiem o co mu chodzi, co chciał mi w ten sposób powiedzieć? nic poza linkiem nie napisał moja relacja jest z nim nieco dziwna, ale tego już kompletnie nie rozumiem

Gość hmmmmcotomabycc??
nikt nie doradzi?? co ja mam mu odpisać? jak to odebrać? ostatnio miałam dziwne myśli na temat znajomości z nim a teraz to już w ogóle nie wiem

Gość hmmmmcotomabycc??
wielkie dzięki ja wam zawsze doradzam a jak raz na rok ja spytam to nie dostane ani jednej odpowiedzi

Gość nie odpowiadamy
bo nie wiemy

Gość normalny gość
a zapytaj żesz go do jasnej...

Gość hmmmmcotomabycc??
nie chce go pytać chyba powinna zakończyć tą znajomość mam męża on ostatnio do mnie przyjechał (ponad 500km ode mnie mieszka) w odwiedziny (znam go z czasów gdy mieszkałam w rodzinnym mieście) poza tym kilka miesięcy temu jego siostra oskarżyła mnie, że go rozkochałam w sobie (gdy u mnie był innym razem na kilka dni i byliśmy sami, insynuowała, że coś zaszło-ale nie zaszło) a mam męża, jak mogłam itd myślałam, że to żarty ale sama zaczynam się zastanawiać teraz mi wysyła taki dziwny link nie wiem jak to rozumieć chyba czas znajomośc uciąć co?

Gość hmmmmcotomabycc??
chyba "kolegowanie" się z takim młodym facetem w mojej sytuacji nie było dobrym pomysłem

Gość normalny gość
jesteś taka pusta, że faceta nakręcałaś mając męża czy to prowo? bo jak nie prowo to załamka...Co za baba...

Gość hmmmmcotomabycc??
a dlaczego z góry zakładasz, że nakręcałam??? to już nie można mieć znajomych bo zaraz się nakręca faceta???

Gość normalny gość
jasne...znajomy który był z tobą przez kilka dni:( Co za bezsens...żeby to jeszcze był bliski znajomy was jako związku, to może by przeszło, ale tak? Weź uruchom szare komórki. Faceci są prości w obsłudze...gdy kobieta jest aktywna w znajomości myślą, że mają szanse na coś więcej albo panna jest tzw szybka i wchodzą w to albo rezygnują

Gość hmmmmcotomabycc??
acha czyli koniec znajomości :/

Gość incredibles
a wiesz o co chodzi w tym tancu?

Gość normalny gość
link jest albo zwykłym podtekstem erotycznym i tak zakładam, albo przysłany jako ciekawostka do podzielenia się. Gość czeka co ona na to

Gość incredibles
cala ta sytuacja wywolala wielkis kandal w tamty6m kraju. W tym tzg. ta laska chciala zrobic na zlosc?swojemu bylemu mezowi, na pokaz? nie wiem moze udowodnic cos? sęk w tym,że jej były mąż to ten konferansjer- prowadzący (w pl to chyba Gąssowski jest odpowiednikiem, nie wiem, bo nie ogladam) Zwroc uwage na to jaki jest wkurzony juz po ich tancu, jak rozwala dekorascje, nawet uderzyl tego tancerza, pewnie emisja na zywo troche przystopowala go, bo pewnie rzucilby sie na niego z piesciami. byc moze to ma jakis zwiazek z Twoja historia?? tez sie podobnie czuje?

Gość incredibles
tak a propo ten filmik jakis czas temu krazyl po fejsbuku ;) swojadroga miala laska tupet!!