Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suis21.21

życie jest bez sensu, nic mnie w nim nie czeka..mój chłopak to bagatelizuje..

Polecane posty

Gość Suis21.21

Każdy dzień wygląda tak samo, czekam tylko kiedy się skończy, żyję od weekendu do weekendu ale wtedy też wszystko jest takie samo...szkoła, praca, dom..w domu oglądanie tv, jedzenie, spanie i od nowa..nie mam na nic chęci, nic mi się nie chce..myślę czasami o przyszłości i myślę, że nic mnie w niej nie czeka. Praca? co ona mi daje oprócz kasy? czym ludzie się podniecają w tej pracy, przecież to wszystko, na pozór takie ważne, dorosłe, pilne jest tak naprawdę nic nie warte, świat się bez tego nie zawali. Dom i rodzina? to same kłopoty, ciągłe zmartwienia, wszystkie dni identyczne..mówię mojemu chłopakowi, że nie widzę w niczym sensu, że jest mi źle..on słucha, kiwa głową, robi smutną minę a zaraz pyta "to co dzisiaj oglądamy?"..nie powiedziałam przecie nic ważnego..myślę czasami o śmierci ale jestem zbyt wielkim tchórzem...

zgłoś się do psychologa-ew. psychiatry-coraz cząściej depresja dosięga ludzi bez względu na wiek, płeć czy status finansowy

Gość Suis21.21
ale co mu nada sens?

wiesz, to jest sprawa indywidualna, czasem pomaga pasja, ktorej poświęcasz sie każdego dnia, grupa znajomych, dobra i ciekawa praca, widać ze masz wewnętrzne problemy ze sobą skoro straciłas sens dalszej egzystencji

Gość Suis21.21
chciałabym, żeby wszyscy o mnie zapomnieli..