Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaa7779

PROBLEM z hiszpanem :| ..co robic?

Polecane posty

Gość monikaaa7779

W czerwcu bylam na 2 miesiace w hiszpani poznalam super chlopaka bo mieszkalam u jego siostry.. jestesmy razem od sierpnia w sierpniu bylam u niego do pazdziernika teraz on przyjechal do mnie do domu na swieta wraca do siebie dopiero po nowym roku i jest taki problem ze.. u siebie w rodzinnym miescie a jest z poludnia zachowuje sie normalnie on ma 26 lat jest zupelnie inny przy swojej rodzinie i znajomych a w polsce wstyd mi za niego przed rodzina jak zobaczyl taka ilosc sniegu u mnie przed domem robi sobie sam zdjecia samowyzwalaczem przy sniegu bierze go do szklanki do domu .. :| nie wiem co on odwala jest mi wstyd przed somsiadami, podlapal od mojego brata mlodszego brzydkie slowa typu kur* chu* I gada tak ciagle przy moich rodzicach.. ja rozmawiam z nim po hiszpansku a moi rodzice nic nie rozumieja co on gada to musze ciagle tlumaczyc a jak juz mi sie nie chce z nimi siedziec to sie obraza jak dziecko 5 letnie i juz 2 razy sie pakowal niby na lotnisko... nie wiem co robic...? nie dociera chyba do niego ze moi rodzice nie znaja hiszpanskiego i ciagle do nich gada a oni kiwaja tylko glowa bo co maja mowic.. tak mi wstyd za niego bo u siebie byl zupelnie innym czlowiekiem juz sie boje wigilij jak bedzie cala rodzina..

Gość wrzeszcząca truskawka
hiszpan to masaż kutasa cyckami