Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy z mężem

Mąż mi wypomina że pomagam rodzinie!!!!

Polecane posty

Gość problemy z mężem
Ja zarabiam 3 tysiace miesięcznie. Za to mój mąż bardzo dobrze zarabia, zarabia ponad 100 tysiecy miesięcznie. Ta sytuacja tak trwa, ale czy mielibyscie sumienie zostawic swoich najbliższych na pastwe losu. Opłacamy im również rachunki(wode, gaz, prąd) Dzięki Bogu wszyscy mieszkają w jednym domu a ja i mój mąż mamy dużo więcej od nich.

Gość ahhhhteerodziny
pomagać powinno się przez szukanie rozwiązań sytuacji problemowych a nie rozdawaniem pieniędzy, od których prawdopodobnie Twoi bliscy są już uzależnieni, oczekują ich i dlatego też nie próbują nic zmienić po pierwsze niech szukają pomocy w MOPSie po drugie, dzieci do żłobka i przedszkola a bratowa do pracy po trzecie szukać innych rozwiązać, nauczyć się oszczędzać, planować wydatki itd Twój mąż może mieć pretensje można pomagać, ale nie w ten sposób ja nawet uważam, że od czasu do czasu można kupić coś do jedzenia i dać ale rozdawać takie kwoty?? Twój mąż zapewne ciężko pracuje a Ty rozdajesz te pieniądze i wiem co mówię bo sama mam trudną rodzinę i kiedyś zrobiłam mojej siostrze (która nieodpowiedzialnie wydaje pieniądze, ma dużo długów, komornika) duże zakupy żywnościowe (pieniędzy nie daję i nie dam) a co ona na to? baaardzo się ucieszyła, szwagier też tyle, że dwa dni później moja mama odwiedziła siostrę i okazało się, że całe mięso, które było w ramach tych zakupów, leży na szafce 3 dzień i juz zzieleniało z ciepła i się zepsuło od tej pory nie kupuję nawet pieluchy dla dziecka kupiłam, jej dzieciom kupuję czasem pomoce szkolne, wezme ich do kina i tyle nie warto pomagać DAJĄC PIENIĄDZE zapamiętaj to tak im nie pomożesz

Gość arnikaaa
:-)prowokacjaaaaaaaaaa

Gość prowo jak nic
nokt nie rozdaje ponad 5 tyś. miesięcznie zeby pomóc rodzinie i to nie biednym, schorowanym, tylko leniwcom, co liczą na cudzą kasę