Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie male mam jedno

u kogo jeszcze nie śpiewa się kolęd?

Polecane posty

Gość zapytanie male mam jedno

U mnie w domu w czasie świąt (Wigilii) nie śpiewamy, a okazuje się, ze u większości moich znajomych tak. Byli nawet zdziwieni, ze u mnie nie. Do kościoła też nie chodzimy wspólnie, a u was jak?

Gość beataaaa12345
u mnie tez sie nie spiewa, ani nie czyta Pisma. do kosciola tez malo co codzimy. w ogle nie wyobrazam sobie spiewania kolęd z moja sztywną rodziną.....swieta- od zawsze byl to dla mnie tylko czas na lenistwo. odoczynek od szkoly. raczej nie pojmuje tego jako czas rodzinny czy tez czas oczekiwania na Chrystusa...

Gość Kiepski, Boczek, Paździoch
My śpiewamy kolędy.

Gość wigilijka
u mnie też się nie śpiewa. Lecą w tle z płyty. A na pasterkę też idą tylko nieliczni, bo wiekszości się nie chce i wolą w I Dzień Świąt "dyrdać" :)

Gość my nie spiewamy
tylko przed kolacja mama rozpoczyna modlitwę, potem opłatek. dwa razy w roku razem się modlimy, na wigilii i przed śniadaniem wielkanocnym. do kościoła nigdy nie chodziliśmy razem i dobrze.

Gość marietkawww
U nas nigdy się nie śpiewało i spiewać nie będzie, może dlatego że wszyscy buczą jak stare radia.

u mnie tez sie nie spiewa. od kilku lat jestesmy w wigilie tylko we trojke, ja i rodzice wiec jakos nie ma klimatu. wogole nie lubie wigilii jakos to naciągane wszystko jest. i lamanie sie oplatkiem. masakra;/ a do kosciola tez wspolnie nie jezdzimy. nie lubie tego.

Gość nic w glowie buu
ja nie spiewam:-)