Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whiteptte

Moja znajoma jest b.bogata - też bym tak chciała :((

Polecane posty

Gość whiteptte

jej rodzice mają piekny dom , kryty basen , kazdy wlasny samochd , jej wynajmują samodzielne mieszkanie , a ja sie gniezdze w akademiku ... zakupy oczywiscie znanych projektantow przez internet albo zagranią - wakacje w egzotych krajach , a ja musze jechac nad zasyfialy baltyk . albo inna opcja jeszcze abrdziej smierdzacy egipt :O jest mi smutno i jestem zazdrosna :O

Gość bgnbg
Są ludzie, których nie stać nawet na Baltyk i Egipt :p

Gość NO DOBRY KUBUŚ JESTEŚ
..."albo inna opcja jeszcze abrdziej smierdzacy egipt..." egipt ci śmierdzi powiedasz ?:D :D oj dziecko bierz sie do lekcji bo półrocze za pasem i bedzie pas ale na doopie :O :O

Gość whiteptte
moge zyc i bez tego , ale lepiej mieć niz nie miec prawda ?

Gość whiteptte
a niby nie smierdzi ? nic tam nie ma , poza piramidami , bandami arabow czekajacych na seks , targowisk i hoteli

Ach, te problemy materialistów... Wręcz urocze. W Egipcie są jeszcze dodatkowo np meczety, kanał Sueski, wielbłądy...wiesz? ;) A tak na marginesie - targowiska, hotele i bandy czekających na seks facetów są wszędzie.

Gość Eleeene
dziwna jestes .Cos sie tak przypiela do tej znajomej. Poczytaj lepiej ,ile dzieci idzie bez sniadania do szkoly. I marzeniem rodzicow jest wyslanie dziecka nad zasyfialy Baltyk . Zamiast zalewac sie frustracja , skoncz medycyne , specjalizacje zrob i trzep kasiore :-P

Gość whiteptte
a co to mnie obchodzi ,ze ktos nie ma co jesc ? ja mam wyzywic wszystkich ? Niech sie rząd tym zajmuje :O glupi argument

Gość WIESZCZEGOCIBRAKUHJE?
brakuje Ci " pociechy z tego co sie ma" , no i co z tego ze twoja znajoma jest bogata? wiadome ze pieniadze dają duzo udogodnien w zyciu, ale wielką radosc mozna osiagnmac bez nich. dlatego zacznij byc sobą a nie glupio patrzysz na innych

A co nas obchodzi, że masz problem ze swoim egoizmem, poczuciem niższości i kompleksem na punkcie kasy? Niech się psychiatra tym zajmuje.

Gość pukila .
a ty wiesz ze wileblady tez smierdza ??

Gość terissor
Poczytaj lepiej ,ile dzieci idzie bez sniadania do szkoly. To gdzie wytwórcy tych dzieci podziali głowy?. Stworzyli sobie potomstwo w liczbie 4, lub 6, i jedyne co mają mu do zaoferowania, to brak śniadania, głód i rozpacz?. I my podatnicy, mamy gloryfikować rozród ubogich, bo oni bohatersko utrzymują demografię narodu?. Niektórych ludzi, chyba należałoby karać, za wytwarzanie potomstwa, a nie czcić jak chce Rydzyk, i niektóre osoby z tego forum.

Gość Eleeene
terissor - nie wiem w jaim wieku jestes, czy masz dzieci . Radzilabym jednak troche pokory zachowac wobec zycia i systemu spoleczno-gospodarczego , w ktorym przyszlo nam zyc. Widocznie masz klapki na oczach i nie umiesz logicznie myslec i obserwowac tego co sie wokol dzieje. Nie zycze Ci utraty pracy, ciezkiej choroby - typu np. Stwardnienie Rozsiane , czy jakiegos innego nieszczescia. Zycze Ci pokory i empatii na trudne sytuacje , niezawinione przez matki samotne, chorych , czy bezrobotnych . To tyle , bo szkoda mojego czasu na takiego egoiste jak Ty .

Gość glupich nie sieja
sami sie rodza Eleeeno -🌻