Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaki

Ostatni wieczór..

Polecane posty

Gość jakotaki

Chce przygotowac cos wyjatkowego dla dziewczyny z ktora sie spotykam i jestesmy bardzo blisko, ale nie razem. Ona za niedlugo wylatuje na pol roku i mozliwe jest, ze jak wroci to nasze drogi sie nie zejda, tak wiec bardzo pragne, zeby ten bycmoze ostatni razem spedzony dzien/wieczor/noc byla dla Niej wyjatkowa! Pomozcie co zrobic, zeby ostatnie razem spedzone chwile byly naprawde wyjatkowe i niezapomniane!

Jeśli masz okazje to przygotuj w domu romantyczną kolację... poustawiaj wszędzie świeczki... ładny obrus na stół...płatki róż poukładaj na stole...dobre jedzenie. Możesz także zaprosić do kina na jakiś film romantyczny a nawet horror :) potem możesz ją zabrać na kolecje do restauracji aby zjesć. A na koniec możecie zrobić sobie romantyczny spacerek :)

dużo jest opcji...ale myślę że jakbyśsam w domu zrobił kolację to by się ucieszyła i doceniła :) na weujściu mógłbyś jej dać jeszcze rożyczkę :) a jak nie to prościejsze bez szykowania kino i restauracja :)

Pomozcie co zrobic, zeby ostatnie razem spedzone chwile byly naprawde wyjatkowe i niezapomniane!" polecam film Kac Vegas :D

a jak nie to prościejsze bez szykowania kino i restauracja " Tylko pytanie retoryczne :) ile będzie musiał "nasz" student oddać butelek po piwie do sklepu by mu na to wszystko wystarczyło?

chyba bardziej mu zalezy na jego niezapomnianej nocy niz na jej wieczorze :D

Gość jakotaki
@czizas - dla mnie niewazne czy sie oplacza czy nie, wazne dla mnie jest co czuje i naprawde zalezy mi, zeby to by NASZ wieczor, nie moj :) btw. tak, jestem studentem, ale na Niej nie oszczedzam :)

1920mala1910 - skoro wyjezdza na tak dlugo, to niezapomniana noc bylaby mile widziana, ale nie jest konieczna, choc znajac Ja to i tak zaciagnie mnie do lozka :P

foka88 przemysl to :P ale w dramatyzm wolalbym sie nie bawic ;) w koncu moze sie jeszcze kiedys zobaczymy :)

mozesz sobie kupic fluorescencyjne prezerwatywy jezeli nie padnie ze smiechu to wieczor bedzie niezapomniany :D