Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysia29463

Co zrobić żeby było jak dawniej?

Polecane posty

Poznałam wspaniałego faceta. Jest ode mnie 5 lat starszy. Imponuje mi swoim zachowaniem i stylem życia. Bardzo dobrze czuje sie w jego towarzystwie. Dużo rozmawiamy. Często piszemy na gg no i eski też. Spotkaliśmy sie kilka razy lecz bez zobowiązań. Cenię go za szczerość i pasuje mi taki układ. Jednak kiedyś powiedział mi że już więcej sie nie spotkamy a innym razem jak zadzwoniłam, spotkał sie ze mną , pogadalismy i powiedział że mogę do niego pisać i dzwoniić. że jak będzie okazja to możemy sie spotkać. Niewiem co myśleć o takim zachowaniu. Jak dać mu do zrozumienia że mi sie podoba i te spotkania są dla mnie czymś ważnym???

Może ma inną kobietę o której Ci nie powiedział...dla tego nie chciał się więcej spotykać żeby tamta się o niczym nie dowiedziała. I jak to sam powiedział jak będzie "okazja" to się spotkacie...

Gość kozibonk.........
najprawdopodbniej ma zone ,ktora zaczela cos podejrzewac

A jeśli opcja że ma dziewczyne odpada? Żonaty nie jest bo widziałlam jego dokumenty. To jakie są powody jego zachowania? Jak do niego trafić

Gość Kaj do Gerdy
eee chyba zakręcić chce mocno laskę i robi takie gonienie króliczka...Głupie i dziecinne to jest. Daj sobie dziewczynko spokój

wydaje mi sie ze powinnas z nim poprostu zwyczajnie porozmawiac. Moze on idzie na uklad z Toba typu sex po przyjacielsku , pocalunki lub cokolwiek bez zobowiazan... lepiej mu powiedz jak sie z tym czujesz i co czujesz do niego, bo pozniej moze Cie porzadnie zranic...