Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkkkka1919

Fatalne zauroczenie - on jest dresiarzem !!

Polecane posty

Gość patkkkka1919

nie wiem co robic, jest pusty tylko wodka i silownia mu w glowie ,ale go kocham :( rodzina nie akceptuje zwiazku , mama chce zebym poznala jakiegos prawnika :O

Gość monia3103
Zrozum, że rodzice, a w szczególności matki chcą jak najlepiej dla nas córek. Widzisz najwyraźniej coś jej w Twoim chłopaku nie pasuje i wynika z Twojej wypowiedzi, że Tobie również. Porozmawiaj z nim, jeśli mu na Tobie zależy zmieni swoje przyzwyczajenia i ba może jeszcze okazać się super partnerem dla Ciebie a mama da szansę ;)

eee no co ty ja kiedyś byłam z kimś,a raczej aż 2 mi się tarfiło którzy często wysiadywali na siłowni,ale do pustych bym ich nie zaliczyła :) ale dlaczego go kochasz jak jest pusty i tylko siłownia mu w głowie...

Gość patkkkka1919
planuje zajsc z nim w ciąze moze wtedy mama go zaakceptuje i przy okazjii on bsie zmieni na lepsze :)

Gość ale z was flondryyy
prawda jest taka ,ze 90 % dresów to bezmózgie ciołki saleminkaa8 - lubilas ich , bylas moze zakochana to troche inaczej na to patrrzysz...ale fakty sa inne , nie koncza szkoł , a jesli juz to jakies wyzsze szkoly czegos tam , zagranice tez nie pojada - znajomosc jezykow konczy sie na '' Pause '' Play , sex , najczesciej maja gdzies prace dorywcze i podbierają kase rodzicom i dziadkom . Mieszkalam w takim miejscu gdzie bylo pelno takich , i nikt mnie nie przekona ,ze dresiarz to taki wspanialy czlowiek o pieknym umysle:O