Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjdzie dzien,w ktorym jej..

mam juz dosc tej @#$%%!!! POMOCY!!!

Polecane posty

jakas pizda sobie ubzdurala,ze chce odbic jej faceta (nie widzialam sie z nim ani nie mialam kontaktu od 3-4 lat) codziennie dzwoni i mnie wyzywa, pisze obrazliwe smsy, jej znajomi tez, a ostatnio ubzdurala sobie ze wrzucilam do internetu ogloszenie erotyczne z jej numerem i teraz grozi mi policja... nie wiem jak pozbyc sie malolaty (ma z 17-18 lat) a nie zmienie numeru telefonu,bo dopiero co abonament wzielam;/ poradzcie mi, blagam...

Jak jeszcze raz zadzwoni to zagwizdaj jej takim normalnym gwizdkem albo trabkom do ucha ,i sie skonczy ja tak zrobilam i sie skonczyly durne telefony.

Gość Blowwww ;)
dokładnie tak jak radzi osoba wyżej , albo jak jeszcze raz zadzwoni to powiedz , ze sprawa już zgłoszona na policje o nękanie . Z resztą jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia i jeśli faktycznie nie dzwonisz do niego ani nic , to sie nie przejmuj , to Ty masz władzę , możesz iśc w każdej chwili na policję bo to jest karalne .

wlasnie dostalam kilkanascie smsow z wyzwoiskami i poinformowala mnie,ze zhlosila na policje sprawe z niby ogloszeniem.... njie mam sily do gowniary....

Gość Blowwww ;)
nie poszła na policje bo pewnie sie boi :O ale Ty idź i to jak najszybciej zanim Cie jakoś wkopie . Zachowaj smsy i wszystko pokaz na policji .

Gość gggg343
Przejdzie jej :) Miałam to samo. Wyzywała od najgorszych a na koniec przeprosiła za wszystko. Poszło o to że się nie chciałam z nią spotkać.. Nie zmieniaj numeru, znudzi jej się.

to sie ciagnie juz 2 tyg,,,, tak samo wyzywa moja kolezanke. bo obie pare lat temu spotykalysmy sie z jej obecnym facetem.....mam ochote jej przylozyc!!!!

Gość Blowwww ;)
nie no nic jej nie rób . a Ty jesteś w jej wieku ?

ona ma wiele wrogow i pewnie ktos rzeczywiscie wrzucil jej njumer na jakas stronke... no psychiczna!!! nie wiem co z nia zrobic....

ja mam 22 lata,juz od 3 lat nie mieszkam tam gzie ona i nigdy jej chyba na oczy nie widzialam... nie zrobie,bo mam meza,rodzine i wgl, ale ona mnie tak wkorwia,ze psychicznie ie wytzrymuje... ciagle ze znajomymi zapycha mi skrzynke;/

Gość Blowwww ;)
no to zrób jak Ci tu radzą , jak zadzwoni albo napisze to odpisz ze sprawa zgloszona na policje i koniec .Nie ma sie co szczypać z takimi gówniarami.

jeszcze mi szmata siare na fecebooku zaczela robic i nk!!!

Gość nic w glowie buu
powiedz mezowi swojemu i niech on jej wpierdoli:-!

probowalam tak zrobic,ale na nia to nie dziala....

Gość Blowwww ;)
nie no mąż nie .. sorry ale to lekka przesada . Niech ją najwyzej postawi do pionu , ale nie żeby jej wpierdolił .

Gość nic w glowie buu
to sama jej wpierdol!!! ja juz nie raz za racji tego ze mam duzo kolegow zostalam przez ich kobiety posadzana o Bog wie co..jak jednej wpierdolilam to sie malolaty odpierdolily raz na zawsze ode mnie!!!!!

Gość mały odkrywca
Skoro masz nowy telefon (pewnie dotykowy) to poszperaj w nim czy nie ma opcji zablokowania połączeń przychodzących i smsów od niej. W samsungu delfy się tak da.

Gość mały odkrywca
a najbardziej podoba mi się pomysł z gwizdkiem:D:D:D

Gość sasasasassaas
i jak sprawa wygląda?

powiedz mężowi i idźcie na policje i przedstawcie sprawę, oni ją upomna a potem Ty zadecydujesz czy chcesz wnieść sprawę do sądu, od razu nie musisz. Nie daj sobie przede wszystkim !

Gość przyjdzie dzien...
hej,juz jestem. rozmawialam z kolezanka,ktorej ona tez sie narzuca,po swietach bedzie mogla jechac ze mna na komisariat-do tej pory chyba musze wytrzymac;/ jak powim mojemu mezowi,to on bedzie chcial do nich jechac a z gtego moga wyjsc niwezle dymy...;/ nie dlosc ze po mnie jedzie, to jeszcze dziecko i rodzine mi oczernia;/ padam psychicznie;/

Gość Fliselina
zgłoś na Policji że goowniara ci grozi pobiciem, a ty się boisz bo jest niezrównoważona. Dowodem będą bilingi telefoniczne a to tylko połączenia, treści tam nie ma. Będzie miała za swoje.Przest. z art. 190 kk sa karane z urzędu, przez prokuraturę.

Gość przyjdzie dzien...
no szmata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w ciagu ostatniej godziny dostalam 86 smsow z wyzwiskami z 5albo6 numerow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam lg cookie i nie umiem tu nic zablokowac;/ z reszta ona od 4 grudnia pisala z kilkudziesieciu numerow.... probowalam zadzwonic do jej chlopaka (mojego bylego natabene) ,zeby ja uspokoil,ale zawsze ona odbiera;/

Gość hananananaanhhhha
malolaty sa najgorsze... najeb jej i sie nie przejmuj....

Gość przyjdzie dzien...
nie podniose na gowniare reki bo 1. nie mam z kim dziecka zostawic a ono nie bedzie patrzylo na to na co na codzien patrza jej dzieci (ma chyba 18 lat i dwojke z tym swoim), max patola, 2. ona by od razu zglosila to na policje i miala przewage, 3. mieszkam teraz 60 km od nich

Gość przyjdzie dzien.....
To znowu ja dzwonilam wczoraj na komisariat, kazali skontaktowac sie najpierw z dzielnicowym(jeszcze go nie zlapalam) o 5 rano napisala mi,ze w odwecie zamirescila ogloszenie o sexie bez zobowiazan z moim numerem (tylko,ze ja przysiegam,ze to nie ja ja w to wrobilam!!! jak poszlo ogloszenie z jej numerem,ja mialam komp zepsuty....) no i tak jakos od 6 rano dostaje smsy z roznych numerow....;/ mama dosc;/;/ ona z kolezankami,oczywiscie,tez dziala, ublizajac mi, wyzywajac tez moje dziecko i meza. nawet nie odpisuje juz. zadzwonilm do jej faceta (pierwszy raz po 3 latach chyba) i powiedzialam,jak sprawa wyglada.....a on twierdzi,ze nic o tym nie wiedzial i ze z nia za chwile pogada... co zrobic teraz? wspominalam juz,ze numeru nie zmienie... chyba,ze jest taka opcja w abonamencie...? wie ktos....?

Gość magnezzziaaa
ja ci radze olac, nie czytac tylko od razu kasowac uwierz,ze sie w koncu znudzi a zaczniesz walczyc to wojna sie nigdy nie skonczy

Gość przyjdzie dzien.....
ja dostaje 40-60 smsow na godzine...!!!!!!!!!!!!

wyszukaj swój numer przez google, żeby zobaczyć czy to zamieściła i gdzie, żrób print screena i maszeruj spowrotem na policję.