Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jak osa :(............

czuję się okropnie, nie starczyło mi na prezenty

Polecane posty

zarabiam najniższa krajowa, do obdarowania kilka osob :(, niestety, nie dla wszytskich starczy mi na prezenty, a darowanie skarpetek, jest chyba gorsze od braku prezentu :( nie czuje przez to radości ze świąt :(,. jest mi smuto i wstyd :(

Gość nie chrzań
prezenty nie są najważniejsze w świętach głupia kozo

ale was nabrałam

dlaczego mnie odrazu obrażasz?? nie są najważniejsze, ale stanowią jeden z elementów "magii świąt" - możesz mieć inne zdanie

Gość dsdasdasd
ja pierdole ale masz problem. Na dobrą czekoladę też cie nie stać? liczą się chęci, nie zasobność portfela a jak masz członków rodziny patrzących na cenę za prezent to właśnie z tego powodu powinno ci być smutno i przede wszystkim wstyd, nie dlatego że nie masz kasy.

Gość madalina pralina yhhh
mam w portfelu 100 zł i musi mi to starczyć do końca miesiąca, więc uwierz, że kilka dobrych czekolad to jest duży wydatek :(

Gość madalina pralina yhhh
dlatego rozumiem autorkę, nie wszystko jest takie łatwe

widzę, że poziom tego forum jest yyyy niezły - w każdym prawie poście albo ktoś kogoś obraża, albo przeklina :( - przykre

Gość All day , all night
Ja Cie nie obraze , uwazam ze jestes kochana

Gość święta są dla bogaczy
dla nie bogaczy jest Boże Narodzenie :D :P prawdziwie świętują bogaci bo okres świąteczny to kokosowy okres zarobków dla właścicieli wszelakiego "dobra" a święta i sylwester kończą kolejny okres ich prosperity więc dla bogatych to niewątpliwie wielkie święto jest co świętować ........ A ci którzy dla nich pracują mają w tym okresie na ogół więcej pracy i więcej główkowania skąd wziąć na zrobienie świąt prezenty kreacje sylwestrowe ... praca zakupy przygotowanie żarcia prezentów ... to żadna radocha jak brakuje kasy .. zresztą po świętach też żyć trza .... ale są kredyty i mnóstwo banków które tylko na to czekają że ktoś będzie chciał pożyczyć u nich ...