Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze zbudowany czyli jaki

czy lubicie dobrze zbudowanych

Polecane posty

Gość dobrze zbudowany czyli jaki

Cześć dziewczyny, jestem dość dobrze zbudowanym facetem dbającym o swoje ciało. Mówię tutaj o mięśniach, ćwiczeniach, zdrowym odżywianiu etc. Nie jestem jakimś karczychem czy coś. Po prostu dbam o swój wygląd - spory biceps, kaloryfer, umięśnione pośladki. Oczywiście bez przesady - nie chodzę na solarium i nie wklepuje codziennie kremu pod oczy (choć jakoś specjalnie nie mam nic przeciwko temu). Jeżeli jestem ubrany prawie nie widać tego, że jestem super zbudowany - no może poza rozbudowaną klatką piersiową. Dopiero gdy zdejmę koszulkę czy spodnie np. na basenie lub w innej sytuacji ;) Czy lubicie takich facetów? Czasem mam wrażenie, że kobiety unikają tego typu facetów posługując się stereotypem, że skoro dobrze zbudowany to musi mieć IQ szympansa, totalny brak erudycji etc. Wolą faceta mega chudego, najlepiej w okularach. Co Wy na to jak to z Wami jest?

Gość zaciekawiły mnie odpowiedzi
mój jest mega chudy. wazy 52 kilo... i kocham Go. poza tym kręcą mnie te jego kosteczki :)

Gość Casopeia 11
z tymi okularami i woleniem chudego juz nie przesadzaj. Sam w sobie zakochany bardziej jesteś niż one, to Cie nurtuje czemu wszystkie nie kwiczą. No ale spoko, niektore zakwiczą i majty przed Tobą zdejmą. Cwicz dalej.

Gość Casopeia 11
52 kg? a ile ma wzrostu?

Ja lubię dobrze zbudowanych ale nie totalnych mięśniaków. Takiego jak Ty jednak nigdy bym nie chciała, ewidentnie widać, że jesteś narcystycznym typem człowieka.

Mnie nie kręcą kolesie zakochani w bicepsie. Naprawdę mało mnie obchodzi ile facet wyciska na siłce i jaki ma obwód uda

Gość Zly Mikołaj
Pewnie że to kręci lachy, ale szczególny tylko ich typ - dość często występujący zresztą. Te lachony z forum to zaraz będą na anty. Miałem kiedyś dobre ciało, ale mi się odechciało. Teraz mam zarys dobrego ciała i rozbudowaną klatę, ale wiecej brzuszka, natomiast nie jest źle. Jakbym chciał to bym się przyłożył, ale mi się nie chce. Lachony wyrywam ponadto bez zadnego problemu, na gadkę intelekt i ciętą ripostę. Brzuch oglądają na końcu. Z dołu.