Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13lat13

Czy 13 lat to spora różnica wieku?

Polecane posty

Gość 13lat13

Jakie kobiety wolą faceci?młodsze,starsze czy może w swoim wieku?

Gość starszą
mój woli mnie 14 lat starszą

Gość Łajnoo
Młodsze

Gość egoisia
miedzy mna a moim facetem jest wlasnie tyle lat roznicy. wszyscy kumple mu zazdroszcza. a on mowi ze czuje sie przy mnie mlodziej. na rowiesniczki nie patrzy . a o starszych mowi ,ze nigdy w zyciu...

Gość egoisia
naukowcy potwierdzili ze najzdrowszy uklad to wlasnie facet o 15 lat starszy od kobiety. jest to zdrowe dla mezczyzn i dla kobiet. natomiast odwrotne zwiazki zle dzialaja na zdrowie kobiet i mezczyzn. rowniez zwiazki rowiesnicze na dluzsza mete nie sluza ludziom... dziwne ale prawdziwe

tak szczególnie jak on ma 65 lat a ona 50 i może już na całego bez obaw bo jest po menopazie, ale oczywiście nie mówimy tu o słuchaczkach radia Maryja

Gość bezczelna eks żona
Świetna różnica, szczególnie gdy ona jest młodsza o te 13 lat: ona ma czterdziestkę i ogromną ochotę na seks, on ma 53 i już mu nie staje :( Idźmy dalej: ona ma lat 65 i zmienia pieluchy swojemu 78-letniemu mężusiowi zamiast pójść do teatru lub zająć się wnukami.....

Gość 13lat13
ja 19 on 32

on 32 a ona 19, to przecież różnica pokolenia, on już na innym etapie życia, i ona na innym, koszmar.......

Gość sans moi
Egoisia, wow, co za dojrzaly emocjonalnie facet, ktory bierze sie za mldosza, aby zazdroscili mu wszyscy kumple:O A co do badan, to cos pamietam o roznicy DO 8 lat, wiec nie chrzan, ze 15 lat to najlepsza roznica:O Do autorki, jesli dorosly facet zaczyna interesowac sie nastolatka, to znaczy, ze jest kompletnie niedojrzaly i nie warto sobie nim zaprztac gloswy. Jego rowiesnicy zakladaja rodziny, zostaja ojcami, a on poluje na mlodke, chcialabys byc z kims takim?:O

Gość bvc9238p
ja mialam faceta 13 lat starszego. Swietnie sie dogadywalismy mimo roznicy

wszystko to prawda, ale zaręczam, że jak będziecie miały po około 50 lat, będziecie chciały żeby był 13 lat młodszy a nie starszy, pożyjecie ....zobaczycie. Amen.

Gość aha i achhhh
akurat tu sie wyjątkowo zgadzam z bmb :D

Gość a 13, 5? to jaka
róznica?:P

a między nami jest 12 lat różnicy, tak jak między moimi dziadkami, a rodzicami tylko 8 i wszyscy żyją szczęśliwie:) ja mam 22 a mój 34 i jest super!! Ale moim zdaniem to wszystko zależy od człowieka, nam sie układa a małżeństwem jesteśmy już 2,5 rok, mamy synka 5 mc:) Żeby uniknąć komentarzy o wpadce bankowej:) It was just love:)

Gość powiem Wam...
między mną a moim m jest 20 lat.. i jesteśmy mega szczęśliwi

Gość co ty kobieto możesz powie-
-dzieć po 2,5 roku, zobaczymy czytak samo będziesz śpiewać po 25 latach, głupia pindo.

Gość mialam takiego
13 lat mlodszego...tylko penis byl sprawny...ale do zycia facet sie nie nadawal

Ja mam faceta co prawda nie 13 a 7 lat starszego, ale jak dla mnie jest ok, dogadujemy sie i jest git. Wcześniej spotykałam sie z facetem 11 lat starszym, ale krótko, ale tez dogadac sie mysle w zyciu byłoby ok także to chyba nie ma reguły na to....

Starsi faceci sa super. Mam kochanka starszego 20 lat. Cudo. Pozdrawiam wszystkich Ps..wszystko mu staje:)

Autorko u mnie jest taka sama różnica wieku. Mieliśmy po tyle samo lat co Wy gdy zaczęliśmy być razem. Jest świetnie, pozdrawiam :)

Gość 13lat13
Nie jestesmy razem ale kolegujemy sie,mówil ze dobrze mu sie ze mna gada i jestem fajna dziewczyna ale boje sie ze pomysli,ze jestem dla niego za mloda.Chyba wszystko teraz zalezy tylko od niego.