Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuykykuy

Kiedy mozna stwierdzić ze kobieta sie bawi facetem ????

Polecane posty

Gość kjuykykuy

?????

Gość w grudniu popołudniu
:p

Gość kjuykykuy
ale jak ja np. jej proponuje zwiazek a ona mi mówi ze sama nie wie,ze musi sie przekonac jaki jestem , ze sie jeszcze nie wybawila bo niedawno (2 iesiaca temu) zerwala z chlopakiem po 4 latach a jak sie jej spytalem czy mam u niej jakies szanse i czy jest szansa na zwiazek powiedziala ze jest ... aha i nasza znajomosc nie wyglada jak czyste kolezenstwo bo prawie na kazdym spotkaniu sie calujemy i piszemy ze soba jak bysmy byli razem .. jednak ona nie chce ze mna byc ... czy ona sie mna bawi ??? aha znamy sie juz od okolo 4 miesiecy ...

Gość kjuykykuy
jhnjhni

Gość dr raus
Z wnikliwych badan naukowych w tej materii wynika,że ten moment następuje wtedy kiedy dziewczyna doczepia chlopakowi do kolan i dloni wrotki.....i wola do niego-''jesteś samochodzikiem teraz!!!! wrrrrrriuuuuuuuuuuuu!!!!!!!''I tak go popycha do przodu jak jest na czworakach.......

Gość laza dazi
podbijam, bo dobre.:classic_cool:

Gość dżaga ze wsi
jeszcze się wstążkami nie wymieniliście to chyba ten związek nie tak szybko:) a jak się całujecie to łapiesz ją za pupe ?

Gość usteczkaxddd
Myśle, ze sie toba nie bawi tylko poprostu, była w długim zwiazku, może zawiodła sie na facecie i chce troche pobyc sama? albo poprostu potrzebuje troche czasu, do namyśleń.. ;) Ja też przed rozpoczęciem związku wole lepiej poznać faceta i w cale to nie oznacza, ze sie nim bawie ;p

Gość kjuykykuy
Doktorze Raus!❤️Pańskie rady i sugestie są jak zwykle nieocenione!Ps może byśmy pojeżdzili tak oboje samochodzikiem?❤️👄

Gość kasiaaaaam,mn
dr raus- :D ale sie usmialam az oplulam monitor :p

Gość kjuykykuy
Jestem kobietą-pytam bo nie wiem czy On juz się nie domyśla aby mojej zabawy:classic_cool:

Gość Dr Raus
Kasiu...dziękuje....I lo❤️e U all. Autorko.Z astanowie sie.

Gość kjuykykuy
ale z tego co widzialem ona sie dziwnie zachowuje np. bylismy razem na imprezie bawilismy sie na niej razem a jak ja pojechalem bawila sie z facetem z ktorym cos tam krecila :O aha i nie tylko ze mna tanczyla tylko jeszcze z paroma ...... to jest dla mnie nowa sytuacja bo nigdy nie calowalem sie z dziewczyna poza zwiazkiem a teraz robimy to caly czas.... a pozanc mnie to miala wystarczajaco duzo czasu bo ze soba pracujemy.... ona ma 20 lat wiec to nie jakas gowniara nie rozumiem jej :O

Gość kjuykykuy
iuouio

Gość gjghkjlolkokkklk
kjuykykuy 20 lat i nie gówniara ? :):). Przecież dziewczyny w tym wieku jeszcze niewiele różnią się od 12 - latek w myśleniu i zachowaniu, szczególnie w dzisiejszych czasach.

Gość sonomono
Myśle,że zabawa to jest albo od samego początku albo odmomentu jaki przychodzi ale nie tak szybko.....wybadaj temat...pogadaj....wykaż inicjatywę.W rozmowach akcentuj swe zamiary ale dyplomatycznie. Jeśli nie będzie iskrzenia,takiego wyczuwalnego(a to osoba raczej pewna siebie i swych walorów)to olej to.Po co Ci wieczne dochodzenia i śledztwa o to z kim tańczy a z kim nie i dlaczego...i czy już jesteś ''tym samochodzikiem''czy nie.Szkoda życia.Pamiętaj-umiejętny dialog to podstawa.Ale on musi istniec a nie pustka jaka wypelniac beda tylko jakies domysly

Gość lololoyyyy
16:21-:Dtaaaaaaaaaaaaaa ambitnie i do celu.

Gość kjuykykuy
ale ja2 razy sie jej spytalem czy jest szansa na zwiazek za pierwszym razem nic mi nie odp. tylko mnie pocalowala a za 2 powiedziala mi ze sie jeszcze nie wybawila i ze mnie jeszcze dobrze nie zna chociaz to nie prawda...sama lata na imprezy a zachowuje sie tak jakby byla o mnie zazdrosna ..pokazuje mi wprost ze jej sie podobam jednak nie chce sprobwac...

Gość kjuykykuy
ale ja rozmawiam z nia codziennie od 4 miesiecy :O i dobrze mnie zna ....

Gość Dorszyk
Mam podobna sytuacje ma 20 lat poznalem ja w pracy niestety jogos ma al jak zapytalemkim dlaniej jest pow ze przyjacielem tak go traktuje niby nie dopuszcza go do siebie alenie wiem co robi jak nie jestesmy razem.. Zakoxjalem sie i wyznalem jej to uczucie i gdy to mowie pyta jakiej odp oczekuje wiec mowie ze poczekam az bedzie ona szczera i z glebi serca. I temat sie urywa. Prosze o odp. senior136@interia.pl