Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry sex

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość dobry sex

Witam wszystkich mam taki problem... Otuż chcę wspóżyc ze swoją dziewczyną lecz strasznie sie boje nie wiem co na to poradzic dodam ze ona nie jest dziewicą a ja obawiam sie ze w nią nie wejde jestem gotowy fizycznie no i emocjonalnie obawiam sie tego poradzcie mi cos czy mocno będzie bolało ?

Gość na początku
będzie ci ropiał chuj przez około miesiąc pozdrawiam

Gość budex
Moja rada - zwal sobie ze dwa razy bo inaczej spuscisz się po 3 ruchach i wyjdziesz na frajera. Nie zapomnij przed tym strzeliuć dobrej długiej minety..wtedy bedziesz gość. A potem pakuj jak byś ją chciał przebic na wylot!

Gość używaną dziwkę chcesz
:D

Gość dobry sex
ech... są obawy. ona chce spróbować ticklingu ale ja za bardzo nie wiem o co jej chodzi :( to jakiś rodzaj lightowego sexu /

Gość budex
Nie gadaj z nią o tym tylko zrób jak mówię ...nie zapomnij o gumce - chyba że NAPEWNO JEST NA TABLETKACH!!! Wyruchaj ją zawodowo a dopiero potem porozmawiajcie co jeszcze ją trapi ...założę się że po dobrej minecie bedzie chciała ...następnej dobrej minety i następnego razu..

Gość dobry sex
No ale ja nie wiem co ona z tym ticklingiem, bo znowu rozmawiali my o tym o ona to cały czas powtarza a mi gupio jest bo nie wiem o co jej chodzi, wie ktoś co to jest?