Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aparatka.b

Chłopak na jedną noc. Studniówkową. Warszawa i okolice.

Polecane posty

Szukam właśnie chłopaka na studniówkę. Przyznam, że jest ciężko i chwytam się wszystkich możliwych sposobów. Dodam, że to nie moja studniówka, a mojej przyjaciółki, której to pokręciłam wszystkie plany i teraz muszę się zrewanżować. Uprzedzę pytanie- tak, ona o tym doskonale wie. Dziewczyna jest niska, szczupła i jest brunetką. Od razu mówię, że to nie ściema i czekam na POWAŻNE propozycje.

Gość sonomono
''Na Studniówkę''?:p teraz tak się to nazywa:classic_cool:?

Gość sonomono
Ale ja nie o tym.....''Studniówka''wydaje sie być nizłym szyfrem ''na te rzeczy'':p:classic_cool:

Gość sonomono
przysłowia-mądrością narodu....ale żadnego związanego ze studniówką akurat nie znam więc chętnie poczytam:classic_cool:

Gość kjuykykuy
cos takiego : studniówka nie udana gdy jest nie przeruchana ???? :D

Gość interstate
to mi sie zdarzylo byc na 2 i widac obie byly nieudane :D

Gość inkipenny
16:48-prosze prosze...a na swoim topiku to taki niesmiały-''pomóżcie mi bo nie wiem od kiedy kobieta bawi się facetem...''proszę:classic_cool::D:D

Gość sonomono
Chmmmm tak.Daje do myślenia to przysłowie,tzeba przyznać...:classic_cool:

Z tego co widzę to masz inny adres. Więc o co chodzi? Ja pogadam i wyślę zdjęcia temu kto naprawdę poważnie do tego podchodzi, a nie dla zabawy.

Gość EKK
cześć, Piszę tu, gdyż lubię tego typu imprezy. Lubię poznawać nowych ludzi. Jestem chłopakiem, rocznik 92(raczej wyglądam na młodszego - r. 93),szczupły, 189cm wzrostu. Nie ukrywam, że inteligentny. Tańczę średnio. Chętnie pójdę z Tobą na studniówkę. Zasady proste - nie płacę za siebie, a w zamian oferuję zrobienie dobrego wrażenia na znajomych i rodzicach; D wszystko w miłej atmosferze, co tam chcesz. kontakt: marcinkowalczyk3@o2.pl (to nie moje prawdziwe imię i nazwisko) napisz - wtedy wyślę zdjęcia, napiszę więcej, dam linka na fb JESTEM Z WARSZAWY