Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięte serducho

Właśnie moje serce pękło na pół..

Polecane posty

zgadzam się, może to glupie i banalne ale czas naprawdę leczy rany. wiem po sobie. też myslalam ze to juz taka miłość do końca. ale życie zweryfikowało. ja sie z tym pogodziłam kiedy on ostatecznie ze mna zerwał z byle powodu. a przestałam o nim myslec kiedy zaczelam chodzic na imprezy i poznawać nowych facetów. no ale na to trzeba czasu. wiem że latwo jest mowic i wiem co czujesz. ale nie zalamuj sie, bo jeszcze wszystko przed Toba.

Gość liar...
oj wielce mi tam... też taak miałem... własnie dzisiaj zapadł wyrok: rozwód niestety za orzeczeniem o winie wspólnej ale trudno... nareszcie koniec tej farsy i kłamstw tej "ku­rwy"

Nie, nie byliśmy narzeczeństwem ani nie mieszkaliśmy razem, mimo to wydawało mi się, że to coś poważnego, nadal tak twierdze, przynajmniej z mojej strony tak bylo, bo jak się okazalo z jego raczej nie :(

czas leczy rany... kłamstwo boli ale wszystko przemija... dzis sie skończył dla mnie pewien etap... tobie tez przejdzie i to jeszcze łatwiej...

Nie zerwał, po prostu powiedział ze mnie nie kocha, a moze to jest wlasnie ten powód? Tkwie w zawieszeniu :( Liar wiem, ze Ty byłes jeszcze dalej niz ja, ale mimo wszystko to tak samo boli :(

Gość spadkobierczynizlychcech
rozumiem Cie... Też trwam w takim zawieszeniu. Napewno bedzie lepiej mi jakos udalo sie ''odciac mysli''