Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannananananannanananananna

problem z tatą

Polecane posty

On nie akceptuje mojego faceta bo mój facet jest wojskowym. Twierdzi ,że z nim żadna przyszłośc itd. I ,że wiecznie go w domu nie będzie ,a wojskowi to beton.. On by najchetniej dla mnie chciał super ambitnego ,przystojnego i zaradnego ,a innych nie akceptuje. tzn przystojny on jest ,ale własnie jest wojskowym.. ale jestem młoda jeszcze więc dlaczego mam podejmować już zyciowe decyzje mam 21 lat dopiero. a on twierdzi ,że trzeba już myśleć o przyszłości i jak coś wogóle mówię o tym chłopaku to się wścieka

tate wchodzi mi do wanny i każe polować na ichtiozaura :(

up up

Żadna z was nie ma takiego problemu? Nie macie wanien czy co? :(

Wanien nie mamy. Ale radzę porozmawiać szczerze z ojciem. Przecież do cholery to Twoje życie, a nie jego. To Ty będziesz żyć z wojskowym a nie Twoj ojciec :o

Gość Eleeene
jak studiujesz psychologie to nie pekaj. W przeciwnym razie tata moze mec duzo racji :-P

Tato nie lubi wojskowych bo kiedyś padł ofiarą gwałtu dokonanego na nim pod barem mlecznym "góralski" w Łubinkowie, gdzie penetrowało go przed trzy godziny ośmiu pijanych sierżantów Armii Czerwonej. :(

Gość oioioioiooo
Pamiętam ten bar. Sporo tam się działo kiedy żołnierze sobie popili :)

Gość madlena777
Twoj tato sie martwi, a ze ma wieksze doswiadczenie zyciowe uwaza, ze wie, co dla Ciebie najlepsze. Nie wiem czy wojskowy to taki zly wybor, gorzej jesli faktycznie nie jest ambitny... Acha, a 21 lat to juz czas zeby myslec o przyszlosci :) powodzenia !

up

Gość Mała misia:)
Twoj tata martwi sie o Ciebie tym bardziej ze masz dopiero 21 latek.. chce zebys po uklada sobie zycie i wogole... a ty sie nie mozesz dac i byc z takim facetem ktory twoj tata ci wybierze czy cos takiego. masz juz swoj rozum i wiesz lepeiej z kim chcesz byc u z kim chcesz dzielic swoje zycie