Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka :*

Mój facet zarabia 2800zł. Mój adorat 6 - 7 tyś. Którego wybrać?

Polecane posty

Mój facet jest przystojniejszy i ma już mieszkanie, ale mój wielbiciel, który od zawsze jest zakochany we mnie ma fajne auto i naprawdę dobrze zarabia, a będzie zarabiał jeszcze więcej, ale nie jest tak przystojny jak mój obecny facet. Którego wybrać?

Gość aaaaaaaaaaaalallalaa_____
Zarobki faceta mogą się zawsze zmienić.. kto wie czy ten bogatszy za 5 lat zostanie bez grosza przy duszy a ten biedniejszy "nie wybije się" i nie będzie zarabiał 10000zł? ;) Zmień kryteria wyboru faceta ;)

Gość interstate
A gdyby twoj facet zarabial 1500 zl to co rzuciłabyś go? glupia suka z ciebie idz sie powies!

Gość liar...
tego bogatego! wy baby zawsze będziecie skarbonami i blacharami! natury nie zmienicie...

Gość incredibles
a moze by tak kryterium uczuć a nie blacharstwa i konta?

Gość popopopopopopopo
adorat :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość incredibles
pprowokacja?

po co twój facet ma się męczyć przy takiej kobiecie jak ty.... wybierz tego z kasą ... twój obecny facet nie zaprzepaści czasu i poszuka sobie normalnej kobiety:)

Gość ADORAT:)
A MOJ MAZ ZARABIA 1500, A MOJ KOCHANEK MOZE 20 TYS MIESIECZNIE ALE TO NIE POWOD Z E MAM ZUCIC MEZA:)

Ja zarabiam tylko 1700zł, więc muszę mieć dobrze zarabiającego faceta. Nie dziwcie się, takie jest życie. Wielcy bohaterzy uczciwi się znaleźli.

No takie smutne jest zycie kretynek ktore lecą na kasę. Jest taka piosenka Karramba - ile kosztujesz. Posluchaj sobie bo to o tobie.

akinia kocham swojego faceta ale mój adorator jest we mnie o wiele bardziej zakochany we mnie niż mój facet. Nie wiem, co robić.

Gość lurtek
Juz ci nic nie pomoze haha a sama jestes wart 1700 czyli najmniej z nich wszystkich. Pozatym ze jestes zaklamana i perfidnie klamiesz tu na forum to do tego pewno nie masz odwagi zeby pokazac tego postu obu facetom jestes zerem spojrz w lustro kompletne zero.

Gość co za dziunia
przeczytalem "moj facet zarabia" i juz wiedzialem ze bedzie prowo

Jeżeli dla Ciebie nie są ważne uczucia to bogatszego ty i dzieci będą miały lepiej w przyszłości.

No właśnie się dziwie...bo znam małżeństwa gdzie mężczyzna zarabia 1700zł przykładowo a kobieta 1200zł lub mniej.... i nigdy nie pomyślałyby o rzuceniu faceta.... bo w życiu nie kasa się liczy...ale to się tyczy tylko normalnych kobiet

Gość Bazienka :**
Dziękuję normalnym kobietom za rady. Zawistnikom, których jest tu znaczna większość szczerze współczuję. Kobiety zazdroszczą mi, że mam w czym wybierać, bo same żebrają o czyjeś zainteresowanie, a mężczyźni - nieudacznicy zazdroszczą, że nie są w stanie wyciągnąć nawet tyle, ile ja zarabiam :) Zresztą, nauczcie się czytać ze zrozumieniem - nie pytałam o niczyje zdanie na mój temat. PYTAŁAM KOGO WYBRAĆ. tYLKO nielicznym osobom udało się doczytać ze zrozumieniem i odpowiedzieć na pytanie.

Gość czarna pozytywka
ale jestes zalosna :D zajmij sie czyms porzadnym

Zostan z facetem, a od adorata pożyczaj pieniądze :))))))))))))))))))))

Ależ tu zawistników i zakompleksieńców, na dodatek durnowato czepialskich :) Śmieję się z was pustaki :)

:O