Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziwna_jakas_jestem__

PAYBACK-zbieracie te punkty na allegro?warto?

Polecane posty

zainteresowałam się tym, zarejestrowałam, przysłali mi karte i widze ze za kazde wydane na allegro 3zł dostaje 1pkt. Zaczynam zalowac, ze dopiero teraz to odkrylam bo byc moze duzo stracilam? wiele lat juz kupuje na allegro.... Czy ktoś zbiera te punkty i co z tego macie?

Gość kachna grubachna wielgachna
Ja zbieram. Mam już prawie 3,5 tys :P Jedyne co mnie wkurza, ze te punkty dodają dopiero po kilku miesiącach po weryfikacji transakcji. Ja mam jeszcze punkty z poczatku listopada nie doliczone.

Właśnie sprawdziłam. Ostatnie niedoliczone punkty z allegro mam z konca października. I wreszcie doliczyli mi z ostatnich zakupów :D Wszystkie punkty 4 272 PKT Dostępne punkty 3 946 PKT

no ja wlasnie doczytalam ze moglam w ciagu 72godz od kupienia ostatnio plaszcza na allegro (dostalam poczta takie kupony), kliknac na to payback i dostalabym 1000 punktow free😠 a minelo juz kilka dni wiec dupa 😡 czy odebralas juz jakies nagrody czy zbierasz na razie tylko?

Moja mama bardzo dużo kupuje w realu i za punkty które zbiera cały rok robi darmowe zakupy na święta.

Zbieram na czarną godzinę. Nigdy nie wiadomo czy jutro będę miała za co kupić tusz do rzęs :D

wyczytalam ze okolo 60dni po zakonczeniu aukcji doliczaja punkty. skoro ja aktywowałam karte dzis , to beda sie liczyc moje zakupy od dzis czy takze te z ostatnich np.tygodni? bo te aukcje jeszcze trwaja albo nie minęlo 60 dni od zakonczenia....????

Payback jest dla nawinych - popatrzcie sobie ile trzeba miec punktow na dany przedmiot i ile jeszcze do niego trzeba doplacic. Oni muszą na tym zarobić więc to im to się musi oplacac nie wam.

Przykładowo zeby mieć ekspres przelewowy philipsa musisz miec 10tys. punktow i doplacic jeszcze prawie 100 zl - smiech i zalosc

Gość krystek wielki
Ja mam inne zdanie. I tak robię zakupy na allegro i w realu, więc nic nie tracę dając kartę. Kiedyś były lepsze warunki i zawsze wymieniałem punkty na bony za które robiłem darmowe zakupy. Teraz potrzeba więcej kasy na punkt, co nie zmienia faktu, że są to darmowe pieniądze. Podanie karty przy kasie nic nie kosztuje. Mam z żoną wspólne konto payback ale osobne karty. Na allegro punkty przychodzą automatycznie za zakupy. Teraz kupiliśmy wózek, łóżeczko, komodę, ciuszki dla dziecka i zarobiliśmy mnóstwo punnktów.

NA stronce widziałem, że sklepy internetowe mają bardzo dobry przelicznik zl->pkt. I nie trzeba latać po sklepach.

ja pracuje w centrum handlowym, gdzie jest real, więc tak czy inaczej robię tam prawie codziennie zakupy, choćby jogurt w przerwie. uzbierało mi się jakieś 6500 pkt. wczoraj przedłużałam umowę w orange i telefon który chciałam mogłam wziąć za 49 zeta albo 4900 pkt - więc wymieniłam. zawsze to 50 zł "zaoszczędzone". wcześniej wymieniałam też na bony. teraz się średnio opłaca, chyba że ktoś kupuje bardzo dużo. kiedyś za 900 pkt wymieniałam na fajną książkę :/

@vil - no tak, zawsze to jakaś oszczędność. Ja najczęściej wymieniam punkty na bony(w przypadku reala). Chociaż po świętach (z racji szału zakupów w sklepach internetowych), chyba nawet uzbierałam na jakąś gofrownicę, czy ekspres :)

Teraz na pasażu walentynkowym pewnie trochę punktów wpadnie ;) Całkiem niezłe rzeczy tam umieścili.

A no właśnie widziałam, choć nie do końca rozumiem prezenty z działu gospodarstwa domowego :P

Gość larencja22
dużo nie straciłaś bo program od bodaj 2 lat jest dopiero zmodyfikowany. Ja ostatnio zawaliłabym sprawę bo brałam kurs językowy w Speak up i dobrze ze koleżanka mi powiedziała że można to przez payback zrobić. Więc dodatkowe punkty poleciały na kartę.

Gość GUPIO_MONDRA
mam , ale nagrody odbieram na stacji BP takie tam pierdoły, kubki i inne "atrakcje" przeważnie dla dzieci.

Gość mateuszek24
ja wam powiem, że sie nie opłaca tankuje co tydzień na BP do pełna jakieś 50 litrów, do tego kupuje w miesiącu ok. 5 rzeczy na allegro, mam telefon w orange i przez 1,5 roku uzbierało mi sie jakieś 7000pkt, a jeszcze po 3 latach zaczynają kasowac punkty także na nic fajnego raczej nie da sie uzbierać niestety bo jest to nierealne...

ja co iesiac place rachunek za fakture za internet w orange, czy mogeza te rachunki nabijac punkty na payback? jesli tak to jak to zrobic?

Gość mateuszek24
daj sobie spokój za 100zł dostaniesz 50pkt, a jakaś lepsza nagroda kosztuje około 10tyś pkt z tym że lepsza to coś w granicach 100zł każde 1000pkt to 10zł w przeliczniku na nagrody - śmiech na sali.

Gość lox
Kupując poprzez aplikację mobilną allegro, możecie skorzystać z 10 zł zniżki przy zakupach na kwotę minimum 50 zł. Więcej na temat rabatu na jakdorobic.com

Gość gość
paybacka zbieram, ale głównie na stacjach benzynowych - nawet nie wiedziałam, że da się na allegro ;)

Gość gość
ja mam dużo kart - ostatnio sobie założyłam kartę premium http://programpremium.pl i celuje w aparat fotograficzny, bo zaskakująco mało punktów kosztuje ;)