Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paooolinka

facet z dzieckiem

Polecane posty

Gość paooolinka
no ze tak mowila i zapewniala ze moze do srodeczka bo jest bezplodna, a ten tez glupi ze tak zrobil, brak mi slow....

Gość paooolinka
no bardzo naiwny i teraz gada ze jakby mogl to by czas cofnal. mysle, ze nie klamie z ta laska, bo skoro mi powierzyl TAKA tajemnice to juz mowi cala prawde.

Gość dwdw
dziecko nie musi mieć nazwiska ojca, żeby ten płacił na nie alimenty a skoro je płci to ojcostwo musi być jasne - albo uznał dziecko w USC albo sąd ustalił ojcostwo ja Ci tylko współczuję - nie tego, że twój facet ma dziecko, a tego że związałaś się z takim baranem....jak mozna tak traktować własne dziecko?? nieważne, czy zrodzone z miłości czy tylko z pożądania. takiego faceta nigdy nie można być pewna, zawsze może coś wykręcić i Tobie skoro ma takie podejście do życia

Gość bez uogolnien prosze
"poniewaz jak kazda kobieta, ktora mysli z meczyzna o powaznym zyciu- chcialabym aby wszystko przezyc ten pierwszy raz, zeby wszystko bylo takie nowe" - Bzdura. To ze Ty tak myslisz, to nie znaczy ze kazda kobieta rowniez. Jesli mysle o powaznym zyciu z mezczyzna interesuje mnie nasz zwiazek, nasza terazniejszosc i nasza przyszlosc. Co sie stalo, to sie nie odstanie i nie mam potrzeby posiadania monopolu na mojego mezczyzne od chwili jego poczecia.

Gość paooolinka
z drugiej strony to mi troche na reke ze sie nie ujawnia z tym. jakby tak pomyslec.. ??

Gość paooolinka
bez uogolnien prosze- masz racje troche

Monopole w przyrodzie nie istnieją. Przynajmniej jeszcze nikt tego nie udowodnił. Występują jednak struktury bardziej złożone jak dipole, tripole ... Ogólnie nazywane wielopolami.

faceta poznaje się po tym, jakim jest ojcem. Twój chyba jest gumką od kaleson, nie facetem.

Gość paooolinka
bluec dlaczego tak uwazasz? chodzi do dziecka, placi alimenty to co jeszcze ?

Gość paooolinka
dlaczego zaraz biegac na kolanach, nie przesadzajcie. ma jeszcze matke .

Gość paooolinka
rudy ty przesadzasz :) to co ma teraz moze yc na kazde zawolanie? :) sory, ale matka tez wiedziala jakie sa konsekwencje, gdy trysnie do dziurki. :)

Gość te coca cola
paolinka ty pusty łbie......ch uja też mu tamta sama sobie wsadziła i zdoiła zakochana jeszcze przedwczoraj dzieci to dla ciebie były bachory a dzsiaj jaka znawczyni no no

Gość paooolinka
wiem, ze postapil jak skonczony frajer spuszczajac sie, ale ona tez przeciez brala w tym udzial co nie? to co mam teraz zrobic? ehh

Gość paooolinka
jestecie? moze dobrze by bylo jakbym poznala to dziecko?

ja z własnego doświadczenie radze nie związuj się z facetem z dzieckiem bo nigdy nie będziesz szczęśliwa. wiesz ja mam podobna sytuacje od 9 lat jestem w takim związku . U mnie mój partner nie miał kontaktu z dzieckiem przez 7.5 roku naszego związku a wogole to przez 10 lat. a teraz od 1,5 roku moje życie to kooszmar. najpierw chciał przywieść swoja ex z dzieckiem na ferie dostałam szalu ale musiałam zaakceptować ( na szczęście dla mnie się pokłócili i nie wyszło) potem na kilka miesiecy zerwał kontakt z dzieckiem teraz na nowo tylko dziecko się liczy . Nie ucz się na swoich błędach jesteś młoda możesz sobie ułożyć życie z kimś bez przeszłości . bo przeszłość zawsze powraca i to my wtedy płacimy największa cenę za błędy innych