Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadżi

duże piersi a ciąza

Polecane posty

Gość dadżi

witam! chcialam się poradzic kobiet, które maja być moze podobny problem. mianowicie należe do płci pięknej dosyc hojnie obdarzonej przez naturę, a mianowicie ,jak się okazało po wizycie w specjalnym salonie bielizny , H 60.Jestem w 10 tygodniu ciąży i piersi juz sa wieksze o jakis rozmiar bo staniki cisną, a piersi sa nabrzmiałe i obolałe. Wyczytalam ze podczas ciązy mago się powiekszyc nawet do 3 rozmiarów ;O dla mnie to jakas masakra bo bola mnie plecy ( choc bolaly i wczesneij) zamiast staników zaraz bede nosic chyba namioty a największa mam obawe jak będa wygladały moje piersi ciązy i karmieniu.... :(

Gość sdfygjh
Ranyyy współczuję ! Toż to kalectwo :( Mówię o obciążeniu kręgosłupa, bólach, problemach z zakupem stanika.. Ale za to ile mleka wystarczy dla trojaczków ;)

Gość kate2340t
Witam:) Ja co prawda mam mały biust bo A. Teraz jestem w 6 miesiącu i mam rozmiar C. Moje piersi powiększyły sie do tego rozmiaru bardzo szybko i też bałam się ze jak tak będą rosnąc to bedzie katastrofa ale przestały od 4 miesiaca nic sie nie zmienia, Być może u Ciebie bedzie podobnie:)

Gość ja przed ciążą
nosiłam H, karmię piersią czwarty miesiąc i rozmiar piersi mam taki sam, chociaż na początku ciąży i tuż po porodzie były mocno nabrzmiałe. Też niestety kregosłup czasami nie wytrzymuje.