Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

łeb mi pęka

Polecane posty

w sumie z matma mam problemy, ale ta 2 jest chociaż. Nie wagarowałam...aż tak dużo :classic_cool: a ile to czasu temu moje problems przezywałas? bo chyba niedawno :P

Gość dżony rąbacz
Głowa ją boli bo się nie seksiła jeszcze,to tzw globus virginis(globus dziewiczy)

Mintaja, no wiesz, w 3 klasie nie miałam żadnych zagrożeń :classic_cool: no chyba ze te maturalne :P a ty pewnie o maturze jeszcze nie myslisz :P Mintajka a ile masz piątek:classic_cool:?

rzata nie zawiedź mnie, topika ma mieć ładny nagłówek i być stale na pierwszym miejscu, rozumiemy się?

Gość dżony rąbacz
o ho,patrzcie jakie kody i grypsy stosują....niestety Rzata to ze sie przed matura calowalas nie rzutuje na twoj status virgo intacta:classic_cool:

Rzata czuję, że specjalnie zadajesz mi takie pytania, pomimo iż domyslasz się odp :classic_cool: 4...hm...moja najlepsza to 3 :(

kofffi a teraz weź 2 szklanki wody mineralnej niegazowanej i wypij sobie. przejdzie. 90% bólów głowy bierze się z odwodnienia dziękuje, wypilam szklanke wody i herbate i jest lepiej :)

Bryy. Mnie też coś wzieło. Niby wszystko ok, ale głowa boli mnie niesamowicie. Jak przygotowania na święta?