Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anngnieszka

chcialabym wygladac jak Torbicka w wieku 50 lat!!!

Polecane posty

Gość anngnieszka

uwazam, ze wyglada swietnie na swoj wiek! Boje sie zmarszczek i tego,ze pewnego snia nie rozpoznam sie w lustrze. Dlatego Torbicka daje mi nadzieje, ze jednak nawet w tym wieku mozna fajnie wygladac ;-)

Gość anngnieszka
no tez wyglada fajnie, ale Maciag jest tez duzo mlodsza;-)

Gość anngnieszka
chciałby ktoś, żebym komuś wylizała chuja?

Gość anngnieszka
bardzo zabawny ten podszyw, usmialam sie do lez

Gość Rum-cajs
faktycznie Grażynka bardzo pięknie się starzeje ale myślę, że wiele z Was kobiet mające figurę w okolicy 60/90/60 , gdy założy perukę z długimi włosami to wcale nie będziecie wyglądać gorzej :) ale porównajcie życie własne i Torbickiej, Grażynka zapewne śpi do poludnia i ma śniadanie podane do łóżka , więc Księżniczka to ma klawe życie :)

Gość Kaj do Gerdy
Grażynka to klasyka polskiego piękna...Nie wysypiała sie tak bardzo. Zapieprzała w tv równo. Ma męża prawnika to i na wiecej ją stać, ale ma też dobre geny i powolny proces starzenia...Nie wiem czy jest zrobiona ale od lat wygląda tak samo

Gość Rum-cajs
ma męża prawnika , czy lekarza ?

Gość anngnieszka
Mi nie chodzi o jej figure, bo tutaj zdrowe odzywianie i sport moga wiele pomoc, ale o twarz. I niestety nie wiele jest kobiet, ktore wygladaja tak rewelacyjnie w tym wieku. I nie chodzi mi o kilka zwarszczek, ale o jej mlodziencze rysy twarzy. Fakt, Torbicka ma srodki by zadbac o siebie. Ale z drugiej strony jest wiele kobiet, ktore tez na to stac, a mimo wszystko wygladaja gorzej. Wystarczy, ze spojrzy sie na niektore celebrytki, ktore nawet nie maja 40stki a wygladaja tragicznie. Przykladem moze byc np. Gorniak. Botox itp moga wprawdzie usunac ta czy inna zmarszczke, ale w gruncie rzeczy na tym koniec. Przeciez nie zmienisz rysow twarzy. A dla mnie Torbicka jest wlasnie przykladem takiej kobiety, ktora mimo kilku zmarszczek i swojego wieku nadal zachowala ta dziewczestosc.

Gość anngnieszka
dziewczecosc

Gość Kaj do Gerdy
lekarza...sorry:P

Gość Kaj do Gerdy
No i ta dziewczęcość jest bardzo sexy. Sophie Marceau też nieźle sie trzyma, Ch. Theron, no to jest top:)

Gość anngnieszka
Ale Theron jest dopiero po 30sce, wiec nic w tym dziwnego