Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

Gość moge pogadac
przezyjesz i to bardzo dobrze.

Gość moge pogadac
ri - Ciebie ta nostalgia nachodzi jak zostajesz sam. A jak sie zjawia ktos to sie rozkrecasz, nawet tu na topiku to bylo teraz widac.

No w normalnych nie nastąpiło ale czy zdrada może wystąpić w normalnych, dogodnych do rozstania warunkach? Wiesz ja bym się nie przejmowała, wiem, że łatwo mi mówić ale ja naprawdę taka jestem. Popłakałabym sobie pewnie z tydzień max miesiąc i by mi przeszło. Zawsze sobie tłumaczyłam, że co ma być to będzie i nic tego nie zmieni. Nie ten to inny. Ciesz się, że stało się to w tamtym roku, a nie nie daj Boże za parę lat jakbyście może byli małżeństwem.

tylko Bi u mnie byla taka sytuacja ze ja do tej kobiety czulem cos wiecej niz milosc... uratowalem jej kiedys zycie i tak jakos poczulem sie nie tylko jako mezczyzna ale jako ktos kto mial sie nia opiekowac...

Gość moge pogadac
ri Ty jestes z roku szczura / jesli urodziles sie pozniej niz 04 lutego. Szczury to ostrozne zwierzeta.

Gość Madlen1991
widzę, że topik kwitnie, ale autor chyba zwiał, aczkolwiek riddick1984 przejął stery;)

Oj chyba sam siebie nakręcasz. Przepraszam, że Ci to powiem ale chyba zauważyłeś, że nie trzeba się nią opiekować. Poza tym po tym co zrobiła to chyba nie zasługuje na Twoją opiekę? Jeśli Cię uraziłam, przepraszam.

Gość moge pogadac
ri ty sie nie zaangazowales tylko niewlascwie okresliles swoja pozycje. Myslales ze jestescie zwiazani mocnym wezlem a okazalo sie ze nie.

Gość moge pogadac
ri znasz I Ching?

Gość moge pogadac
masz teraz czas ?

Gość moge pogadac
Znajdz trzy jednakowe monety, kartke i dlugopis ,jak chcesz to wczesniej zrob sobie kapiel albo prysznic tak abys byl odprezony , i wyluzowany , jak chcesz to zrob sobie filizanke herbaty /ale nie kawy/ i wroc tutaj. Ile czasu Ci to zajmie? Pamietaj tez o jakims reczniku albo sciereczce , ktora bedziesz mogl rozlozyc.