Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

Gość pleplelple
raczej nie ;) a czemu pytasz ? zakochać się można w każdym wieku :)

Gość pleplelple
chmury to raczej białe , niebo coś ma z błękitem wspólnego , no chyba ,że jestem daltonistą :P

pleplelple -> spoko :) po prostu zastanawia mnie czy jesteś młodziutkim czy bardziej dojrzałym facetem. Masz zdrowe podejście do kobiet, a przeważnie "podlotki" to (z tego co tu zauważyłam) krytykują kobiety i wyłącznie wady wytykają.

Gość moge pogadac
Bardzo dobry obraz. Sprobuj sobie wyobrazic , ze cala ta sprawa z dziewczyna jest jak taka wlasnie chmura , ktora wedruje po niebie. Ale Ty - jak w Twoim marzeniu - nie jestes ta chmura. Ty patrzysz tylko na te chmury. One sie wolno przesuwaja i znikaja. Zabieraja ze soba caly ksztalt. Ty zostajesz na miejscu. Te chmury moga miec rozne ksztalty i zawierac rozne emocje . A Ty nadal tylko te chmury obserwujesz. Wyobraz sobie , ze cala sprawa z dziewczyna jest jedna z takich chmur plynacych po Twoim wymarzonym niebie. Sprobuj to sobie zrobic dzisiaj zanim usniesz i powtarzaj codziennie wieczorem az do Sylwestra. Nie patrz na to jak reagujesz emocjonalnie i co sie dzieje. Po prostu powtarzaj cwiczenie. Sprobujesz?

Gość pleplelple
nie , podlotkiem już dawno nie jestem , czego osobiście żałuję, bo jakbym wiedział to co teraz wiem , i miał , no oo powiedzmy dwadzieścia lat :) , ho ho , ale bym zaszalał :)

moge pogadac czy zostawilabys mi jakis kontakt d osiebie bo jestes pomaranczowa i jzu Cie nei zobacze bo chce Twoje rqady stosowac

Gość pleplelple
ja słyszałem , o takiej metodzie ,że trzeba sobie wyobrazić obraz jakieś osoby i potem ten obraz po prostu zmniejszać , aż będzie niewidoczny i gdzieś usunać , powtarzać do skutku , osobiście nie próbowałęm ,ale można spróbować

rozumiem bi ze to tajemnica ok ale gadasz jak 18 ale nie zrozum ze tak niedojrzale tylko z takim mlodzienczym polotem:)

Gość pleplelple
riddick - stosuj tylko pamiętaj : niebo błekitne , chmury białe ;)

Gość moge pogadac
ri jak bedziesz pisac pod tym samym nickiem to Cie znajde. Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie bo internetowo jeszcze tej metody nie probowalam.

Gość zoo
no albo sobie wyobrazić rozstanie, ty odpływasz statkiem, żegnasz się, przypominasz co chcesz, machasz, ale w końcu się odwracasz i nie oglądasz za siebie (i nie wracasz rejsem powrotnym!)

Gość moge pogadac
ple - nie to nie ta sama metoda. To o czym piszesz to pomniejszanie /oparte na afirmacji/ To co ja opisalam to proba oddzielenia siebie od swoich emocji w tym uczuc

Gość pleplelple
ok , ja się chyba wynoszę , do spania , bi przyuważę cię jak będziesz gdzieś tu rozrabiać ;) dobrej nocki

no bede pod tym samym nickiem bede cisnął frajerom:) chyba pocisnąłem autorowi i ma mi za zle ze mialem rację ale coz

Gość pleplelple
znowu ta afirmacja , kim jesteś zzawodu jeśli wolno spytać i ile biierzesz za sesję ;) może mi też się przyda ?;)

Ja odpadam, bo niestety poduszka wzywa. Pleplelple szkoda, że jesteś orange bo ciekawi mnie jak to u Ciebie jest teraz :) Wiem strasznie ciekawska jestem :p Taka moja natura. :) Dobrej nocy życzę wszystkim.

pleplelple -> będę pewnie rozrabiać, bo L4 mi lekarz przedłużył i tak leżę z tym laptopem :) i śmigam po kafe. 🖐️

Gość pleplelple
koszmarków ;)

Gość Pilot Yossarian
do kogo to? do mnie? pracuję w zoo. nie mam zawodu. :classic_cool: a tak w ogóle nie pisałem, bo się zadławiłem na śmierć kanapką przy czytaniu posta Riddicka, ale wróciłem z zaświatów i zaraz ukrócę waszą dyskusję na tematy duchowe

Gość moge pogadac
Tez juz sie poloze bo mi sie litery zaczynaja mylic. I w taki oto spsob mocno uDUCHowieni rowinelismy DUCHa naszych przezyc aby teraz spokojnie przytulic glowe do poDUCHY. Dobranoc.