Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie patrze w lustroo

Jestem potwornie brzydka - to przekreśla wszystkie aspekty mojego życia

Polecane posty

to niszczy wszystko moje życie uczuciowe,zawodowe,różne sytuacje codzienne nie będę tu pisać jak to jest bo to oczywiste że jestem okrutnie samotna nie mam faceta na imprezie byłam kilka razy ale nie moglam znieść tego że faceci patrzą na mnie z "uśmieszkiem" obgadują a ja jestem tak z boku a reszta jest adorowana... mam 21 lat i postanowiłam zmienić swe życie Jednak do tego potrzebne mi pieniądze Zaczęłam szukać pracy ale no właśnie gdzie mnie mogą przyjąć? nie mam znajomości a do tego brzydką niewyjściową twarz.. mam dość.

Gość nickot
Nie załamuj się bedzię dobrze

Gość juzekk
oj tam nie przejmuj sie , na pewno podobasz sie facetom , pewnie o tym nie wiesz

adeczka w jaki sposób>? odezwij sie

Myślę, że za bardzo sie przejmujesz tak naprawdę nikogo nie obchodzi Twoja twarz np. na ulicy, chyba, że jest zdeformowana to zwraca uwagę. Jeśli się nie akceptujesz i chcesz coś zmienić to może operacja plastyczna? Z tym, że wiesz, że trzeba być stablinym emocjonalnie podczas podchodzenia do op. Efekt często nie zadowala, a pieniądze nie małe niestety.

Gość zoo
wiesz skoro jesteś brzydka i taka w ogóle przegrana to pewnie nie masz zbyt wielu znajomych. wrzuć tutaj swoje zdjęcie to ocenimy co i jak trzeba w tobie poprawić myślę, że musisz ciężko pracować żeby pierwszą kasę zdobyć. jak się nie ma urody to trzeba naprawdę sporo żeby jakoś nawet poprawnie wyglądać