Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosteczki niebieskie

mam 25 lat i jestem dziewicą...

Polecane posty

i naprawde nie jestem brzydka dziewczyna,mam powodzenie u facetow,ale jakos tak wyszlo,ze z zadnym nie chcialam tego zrobic...a teraz spotkalam kogos,on ma ponad 30 lat i mysli ze ja jestem niewiadomo jak doswiadczona.Wiem,ze z nim chce isc do lozka,ale kurde jak on zareaguje...boje sie tego...

Gość Kaj do Gerdy
zrobi scene i sie sfoczy jak dziewica....No laska...Help...To ty nie wiesz z kim chcesz isc do łóżka? boże....widzisz i nie grzmisz...:( Jak cie wysmieje i udawałas dymanke to wiadomo o co kaman

Gość zoo
to znaczy 20 letnia dziewica jest rzadko spotykanym wysoko pożądanym towarem?

Gość Kaj do Gerdy
Dziadek rozdziewiczył moją czoko-dziurkę tuż po gimnazjum :classic_cool:

Gość Rrrrrrrrrob
nie martw się .... facet nie bedzie sie śmiał napewno. to dla niego bedzie zaszczyt że bedzie towim pierwszym :) więc głowa do góry podaj gg to powiem coś wiecej... :)

Gość germany
JESLI TAK DLUGO WYTRZYMALAS TO MOIM ZDANIEM POWINNAS BYC PEWNA ZE AKURAT Z NIM CHCESZ MNIEC SWOJ PIERWSZY RAZ. w dzisiejszch czasach to juz zadko spotykane zeby 25-lotka byla dziewica. moj facet dal by za to wszystko. wiec sie nad tym zastanow i nie przejmuj sie tym jak on na to zaareguje. bo napewno pozytywnie

Gość pleplelple
nie rozumiem nic z tego , może ktoś mi wytłumaczy po jaką cholerę ktoś ma mówić z iloma laskami sypiał , a dziewczyna z iloma kolesiami spała ?

Gość jutro nie nadejdzie
dziewczyno nie przejmuj sie takimi rzeczami!masz ochote to idz z nim do lozka,mysle ze sie ucieszy ze jest twoim pierwszym ;)

Gość fgddfgdfgfg
Kurde, ja bym sie ucieszyl, ze ide do lozka z 25-letnia dziewica. Autorko, nie smutaj sie, tylko to zrob, jesli masz ochote.

Gość oooooo mej got
to takie kobiety jeszcze istnieja?? w erze galerianek i nastoletnich ciaz??!! nie no szacun :D:D

Gość uuuuuuulallalalalalaal
jejejejejejeejejeeeeee dziewice sa spoczko :)

Gość ....ggg....
e tam przed nim mu nie musisz mówić, dopiero po - żeby nie pomyślał że chcesz uwieść go na dziewictwo :P:P

Gość grucha pietrucha
zastanów się czy to napewno z nim chcesz przeżyć pierwszy raz...

Gość puszka cointreau
A ja też mam podobny problem.... tzn. nigdy nie uprawiałam klasycznego seksu, jakies minetki, lodziki, palcówki byly. Ale nigdy pełnego stosunku... Chciałąbym to z kimś zrobić, ale to musi być ktoś kogo będe pewna. I im dłużej czekam, tym bardziej się boję.

Gość puszka cointreau
Spotykam się teraz z facetem, jest super. Ale on nie chce stałego związku, bo tak sobie postanowił. Wiem, że chciałby seksu. I ja tez bym chciała, bo wszytsko inne jest z nim mmmiodzio. Ale jako, że nigdy tego nie robiłam to chcę swój pierszy raz przeżyć z kimś kogo będe kochać i wzajemnie... mam 23lata.

ja wiem,ze ten facet tez nie chce stalego zwiazku,ale... no mam mokro na sama mysl o nim :P naprawde!!! marze o tym, zeby z nim to zrobic :D:D

Gość puszka cointreau
A nie masz czegoś takiego, że chciałabyś to zrobić z kimś kto Cię na prawdę kocha? Kogo Ty kochasz?

Nie masz się czego obawia. sama niedawno straciłam dziewictwo mając 23 lata. Też bałam sie jak facet zareaguje, a zareagował rewelacyjnie, bardzo się ucieszył i jestesmy razem do dzis:) Myslę ze kazdy facet który powaznie mysli o dziewczynie zareaguje podobnie:) pozdrawiam i zycze odwagi:)

Gość jhkjkjkjkj
No ale ten facet Autorki to zwykly bzykacz, szukajacy odskoczni od monotonii swojego zycia.

Gość puszka cointreau
No ja też uważam że zareaguje pozytywnie. No chyba że bedziesz jak kłoda i kompletnie nic:)

Gość puszka cointreau
halo halo;p chce pogadac:(

Gość ot durna baba, smarkata i
tak posra się z radości, że jakąś poyebaną babę ma w łóżku, cnotę-niewydymkę, co będzie chciała za jedno ruchanko zxaciągnąć faceta do ołtarza. Może okazać się wredną zołzą co jej nikt nie chciał, bo humorzasta, zbyt wysoka cena za dziewictwo. Sprzedaj jakiemuś idiocie, zboczeńcowi, co go rajcuje dziurkowanie bab.

do tej pory tez czekalam na milosc itp,ale teraz po prostu nawet jesli z tego cos bedzie lub nie to chce z nim to zrobic! to jest takie uczucie jakiego nie mialam nigdy mimo ze w moim zyciu pojawiali sie rozni faceci... na niego mam ochote i juz ;)

Gość puszka cointreau
Hmm, no nie wiem. Ja bym się chyba nie odwazyła;/ pewnie bym potem żałowałam, ze myslalam ze mnie kocha skoro ze mna sypia. i takie tam;/

Gość pastelowy kot
Skoro mozna kogoś kochać i niekoniecznie sie seksić, to można przecież równiez sie seksic bez miłości:)

Gość pappapap
ma 32lata?

Gość jestem już starym dinozaurem
i znam życie na tyle, że obawiałbym się wiązać z dziewicą w takim wieku. Prawdopodnie ma coś nie tak, z psychiką, albo z ciałem, jakieś koszmarne zahamowania czy uprzedzenia. Może być jak w niebie, które bardzo szybko zamieni się piekło, to więcej niż pewne,a ten chłop to desperat.....