Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosteczki niebieskie

mam 25 lat i jestem dziewicą...

Polecane posty

>tak bardzo pragnę prawdziwej miłości, że boję się przegapić >okazji i biorę co jest, od razu, bez zastanawiania sie nareszcie jestes ze mna szczera, czemu musze to z ciebie wyciagac skoro i tak wiem ze wlasnie to w tobie siedzi?

Gość skończony łajdak
Nie Puszko...Nie widzę bo nawet fotki nie ma a poza tym nie jest tak znów źle jak piszesz...Nie ma lajtowego seksu. Jest seks albo nie, więc uprawiasz go bez zobowiązań a stosunek ma dla ciebie wyższy wymiar...a przecież to tylko zmiana otworku. Za bardzo masz tęsknotę za miłością i to cię napędza a wtedy łatwo o błędy, wię cpodejdź lajtowo i do tego ale z uczuciem przymajmniej czułości i pożądania przez faceta i ciebie. To moze byc najlepsze...Nie chodzi o ruchanie ale seks na wysokim poziomie

Gość puszka cointreau
zbereżnik, możemy pogadac na gg np?

mozemy... ale gg w tej chwili nie mam, dam ci maila... zbereznik85@gmail.com ps. sam chcialem to zaproponowac, bo widze ze tak naprawde jestes inna osoba niz pokazalas na poczatku...

Gość puszka cointreau
nie jest az tak zle jak piszesz.... do czego to sie odnosi, bo nie załapałam:) No nie ma lajtowego seksu, zawsze jest odpowiedzialność. Ale jak są tylko minetki i lodziki to nie ma odpowiedzialności. I dlatego seks ma dla mnie jak to mówisz, wyzszy wymiar. No mam tęsknote za miłości, wiem ze latwo o bledy, dlatgeo w zadnej z tych mich znjomosci nie bylo seksu. czulość i pożądanie jest zawsze, ja się strasznie szybko nakrecam. nawet jak gosc mi sie tak ooo srednio podoba i juz do czegos tam dochodzi, to sa emocje, jest pożądanie...;/ to mnie wkurwia, bo czasem sie czuje jak dziwka, ze potrafie z kazdym, na zawolanie;/

Gość puszka cointreau
sprawdź pocztę.

choc, chce cie poznac, nie bede robil tego na publicznym forum... kto wie kto siedzi po drugiej stronie kabla... ;)

Gość skończony łajdak
Jesteś po prostu rozbudzona i dobrze...:) No ok...Trochę cię podpuszczałem///Masz duże szanse, ale z większym lajtem. Skoro stać cie na orale to reszta też może być inna lub podobna. Życzę ci seksu z prawie miłością, ale nie chcę widzieć twoich łez jeśli to będzie szybki koniec miłości

Gość skończony łajdak
ciekawe czy wszyscy mieli badania do lodzika albo chociaz gumę, bo inaczej to nie byłaś odpowiedzialna:(

Gość puszka cointreau
no własnie nie dobrze, biore co jest;/ i zle mi z tym;/ spokojnie, jestem odpowiedzialna:)

Gość skończony łajdak
Dobrze, że rozbudzona...Nie dobrze, że bierzesz jak leci bo to świadczy o jakimś rodzaju desperacji...:) Tęsknota za uczuciem jest cholernie silna...znam to

Gość skończony łajdak
ufff ulżyło mi że jesteś odpowiedzialna...Nie jestem az takim skończonym łajdakiem i troche sie przejąłem...

Gość puszka cointreau
no wiem wlasnie, ze to niedobrze, ze to desperacja.....tzn ja sobie to tak tlumacze ze A MOZE AKURAT Z TYM SIE UDA....Wiem, żałosna jestem. i bardzo nieszczesliwa w tek kwestii.

Gość puszka cointreau
myślalam ze wzystkim sie udaje....

Gość skończony łajdak
wbijaj na gg i przegadamy to jakoś..:)21062541

Jak za bardzo się chce, to nie wychodzi. Trafisz....ale wtedy kiedy najmniej się tego będziesz spodziewać. :D